Proud Mama

Fredag

Publicerad 2009-01-30 10:54:17 i

Idag ska vi som sagt träffa Emeli och Elina på stan=) Hittills har vi inte kommit så långt, Elliot har ätit och sover nu, jag har också ätit frukost(och mivitotal, urk) så jag ska väl försöka göra mig klar lite snabbt. Elliot har även blivit smittad av mig för han blev snuvig i natt och hade svårt att sova, och man blir ju inte direkt populär när man kommer dragandes med näsdropparna. Nu har han kommit på en annan metod för att slippa ta dem, han skriker det värsta han kan och gråter hjärtskärande. Det är ju bara det att så fort han har tagit dem så kan han ju sova igen. See you later.

Sommar nu!

Publicerad 2009-01-30 00:28:18 i





Den här klänningen (samma klänning, två olika färger) vill jag ha på stranden i sommar, nice! Ja tack till den svarta! 
 

Torsdag

Publicerad 2009-01-30 00:16:47 i

Idag vaknade vi vid nio som vanligt, gick upp och gav Elliot gröt och sen när han somnade så åt jag frukost. Vi gick en sväng på stan och dagens bra var att jag innan lönen var slut denna gången kom ihåg att köpa mattan på lagerhaus som jag suktat efter så länge:P Sen blev det två fina ögonskuggor på make up store. Efter det klev jag in på hälsokost, fast besluten att hitta något som kan råda bot på min eviga trötthet och alla(!!) förkylningar. Är less på att inget händer så nu ska det minsann bli ändring! Jag kom ut därifrån med en flaska mivitotal och den ska vara bra. Så jag får väl stå ut med att det smakar öken, var ju även tvungen att köpa den i flytande form eftersom den skulle verka fortare då, blä, tycker inte om mediciner i flytande form. På kvällen åkte vi till Hampus bror och blivande fru(bara 8 dagar kvar nu, wiiieeee!) och fikade eftersom han fyllde år och det var supermysigt=). Dagens dåliga var nog att jag glömde (fråga mig inte hur, jag sitter ju i princip ihop med den?) skötväskan när vi skulle fara till H:s bror så jag fick vackert knalla upp de fyra våningarna igen och hämta den:))))), hipphurra! Grattis till Jonas som fyllde 23 år! I morgon ska vi träffa systrarna G och det ser vi fram emot!

Onsdag

Publicerad 2009-01-28 09:13:08 i

För visst är det onsdag idag? Nu är vi på benen, efter mycket om och men. Jag var inte alls med på noterna men Elliot skulle kliva upp och så var det med det. Det är ju ingen fara att kliva upp kl nio i vanliga fall, jag är väldigt tacksam för att han sover så länge men förkylningen gjorde mig seg som kola. Vi får väl se vad dagen har att erbjuda.

Middag

Publicerad 2009-01-27 20:10:15 i

Idag tog jag mig äntligen i kragen och gjorde hemmagjorda biffar=) Jag blev så inspirerad förra veckan när Anna (www.annaviberg.blogg.se) hade gjort det, det såg så gott ut! Jag har aldrig gjort biffar själv utan bara med mamma när man bodde hemma så det var på tiden att prova. Det blev superbra! Kände mig extremt huslig och de smakade jättgott. Gjorde även hemmagjord sås till, man kan ju inte äta pulversås till hemmagjorda biffar.



Mmmm...

Måndag

Publicerad 2009-01-27 11:41:48 i Elliot

Måndag blev en seg dag, Hampus var hemma och tog hand om mig och Elliot. Köpte Ben&Jerry's och choklad och till middag blev det terriyakisallad, my favorite. Det blev mycket häng i soffan och på golvet med Elliot på hans fårskinnsfäll.


Våran darling myser,

 men bara korta stunder, annars kanske mamma tror att det är dags för sängen:) 

Söndag

Publicerad 2009-01-27 11:31:56 i Elliot

I söndags var jag helt däckad och sjuk som sagt så vi tog det lugnt och åkte hem till mamma, pappa och lillebror och Rebecca. Jag och Hampus somnade båda två:P så resten av familjen fick ta hand om Elliot men det verkar inte ha gått nån nöd på varken familjen eller Elliot. Jag sov bara en halvtimme by the way:P



mormor och Elliot forever:)



så här kuligt var det!



Den här detaljen att tvätta sig är inte fullt så rolig men det är lika bra att få det gjort.



Hejjdå badet!

Fredag

Publicerad 2009-01-27 11:13:42 i

I fredags åkte Hampus och Elliot upp till Hampus mamma och sov över så att jag skulle hinna städa och så inför möhippan, men på kvällen så träffade jag Emeli!!! äntligen, det blir inte så ofta som man vill nuförtiden när alla har fullt upp. Vi gick i alla fall och långfikade och snackade i två timmar. Vi avslutade det hela med Yesman på bio. Måste rekommendera den varmt, alla som gillar Jim Carrey kommer att älska denna film. Verkligen en feelgood film med hans fantastiska ironiska humor och grimaser på köpet=) What's not to like?




Tisdag

Publicerad 2009-01-27 10:46:20 i

Måste bara börja med att säga att det förra inlägget inte var menat på så stort allvar=) Hampus blev lite stött och trodde att alla skulle tro att vi hade värsta bråket:P Jag var ironisk när jag skrev det men jag vet inte om det märktes, jo det borde det ha gjort. I alla fall börjar jag ta mig ut ur dimman, har legat däckad i influensa eller nåt åt det hållet, huvudet har värkt konstant och varje gång jag har försökt röra mig över golvet har det känts som att jag ska svimma. Detta hände natten mot söndag men på lördag var jag med på en helt underbar möhippa. Vi började med att träffas hemma hos oss, utom den blivande bruden, där vi gjorde iordning brunch. Sen bar det av hem till henne för själva kidnappningsmomentet=) Hon blev så chockad gumman att tårarna kom. Efter det åkte vi tillbaka hit och åt och efter det dansade vi salsastreet, vi var på spa i fyra timmar och avslutade dagen med ett restaurangbesök(italiensk). Jag hade så roligt och trevligt och allt blev väldigt uppskattat. Kanske kommer bilder senare men det måste jag kolla med de inblandade först i så fall=) 

!

Publicerad 2009-01-23 14:11:38 i

Hörrödu Hampus! Du kan ju börja med att stå för dina inlägg! har du hört talas om IP nr?? Jag har kanske inte lagt in lika många vardagliga bilder som vanligt men jag jobbar på det! En anledning till att det blir så är att jag är hemma och tar hand om din son och om du vill komma hem till en städad lägenhet ikväll så tycker jag att du ska ta det lugnt, Punkt!

Dagens favoriter

Publicerad 2009-01-21 23:21:44 i






Idag har det inte hänt så mycket, vi har bara varit hemma och så har jag sytt lite på Elliots overall. Jag kunde tyvärr inte sy klar den för jag har tappat bort mina knappnålar och min sprättare (och tro mig, den klarar jag mig inte länge utan). Hittade de här fina sakerna ovanför på chicy.se och stylebystars.se

Onsdag

Publicerad 2009-01-21 10:50:04 i

Idag klev vi upp kl 9.40, mycket bra där E, men det kanske vore konstigt annars eftersom han vaknade vid nio på kvällen igen igår och var uppe ett bra tag, Idag har vi inga särskilda planer utom att jag borde städa......

Dagens I - lands problem: Vi har ingen städerska och ingen diskmaskin! 

Tisdag

Publicerad 2009-01-20 09:49:11 i

Nu har vi klivit upp också, uppe med tuppen som vanligt:P Om jag bara kunde gå och lägga mig i tid också så skulle jag ju faktiskt vara utsövd när Elliot vaknar. Nu sitter han på golvet framför mig och gnager på sin favorit fisk och säger mamma mamma mamma pappa pappa pappa=) Det är klart att man smälter....Idag blir det en tur på stan för att fixa några ärenden. Boka frisör, svänga förbi en sybehörs butik och så borde jag leta reda på ett presentkort som har legat alldeles för länge, hoppas att det gäller fortfarande. Nu ska vi äta frukost! 

See ya!

Måndag

Publicerad 2009-01-20 00:02:08 i Elliot

Idag har vi alltså varit på babysim igen och det var om möjligt ännu roligare än vanligt=) Han har ju hunnit bli mycket mer medveten sen innan jul när vi gick sist. Han fick prova på att hoppa ifrån kanten (jag höll i honom hela tiden såklart) Han fick prova på att flyta på en dyna, hålla i sig i kanten och flyta med armringar. Jag höll på att bryta ihop av skratt när babysims läraren skulle hålla honom under hakan för att han inte skulle få ansiktet i vattnet när han provade armringarna för då la han huvudet på sned höll på att somna! Han var jättetrött för det var egentligen sovdags när vi kom dit. Det är så svårt att anpassa sovtider nu när han vill vara vaken mer, hoppar man över en gång så hinner han bli övertrött tills nästa gång och så kan han inte sova då heller. Eller jo men det är svårare att få honom att sova då. Skönt i alla fall att han börjar kunna sova längre stunder i vagnen igen:) Nog om detta! Här är några pics från de senaste dagarna...


Ett litet rött paket...


Rödluvan äter fisk?




Paket!!

Publicerad 2009-01-19 23:15:29 i

Idag fick jag mitt efterlängtade paket från asos=) Därifrån kommer jag att beställa oftare! Det kändes som julafton och jag kunde knappt vänta på att komma hem och få öppna det. Inne i paketet låg detta...

         

Klänningen som jag berättade om förut...

Ett armband som jag har kollat på länge...

och ett hårband som blir fint till sommaren!

Sommar

Publicerad 2009-01-19 11:23:59 i

      

      

Så här vill jag glida runt i sommar=)

Ny vecka

Publicerad 2009-01-19 10:54:06 i

Nu är jag tillbaka igen efter den tre dagar långa bloggtorkan. Det var ju meningen att jag skulle på en kortvisit till Sthlm i fredags på en konsert i St Klara kyrka men självklart så blev jag sjuk natten mot fredag så mamma som skulle vara barnvakt till Elliot fick ta hand om både mig och honom:P Men det var ju trevligt att få besök i alla fall, lillebror Robin och hans tjej Rebecca kom också och hälsade på, mycket trevligt! Pizza och Ben & jerry's  är ju aldrig fel heller. På lördag hade jag ju tagit ledigt så vi gick en sväng på stan och fikade, på kvällen köpte vi thai- mat och sen skulle vi parkera i soffan men Elliot ville inte somna förrän halv tio så när han väl hade somnat hann vi bara kolla på film i fem minuter innan Hampus somnade också. Igår jobbade jag som vanligt men känner mig fortfarande hängig. Idag är det ju babysim så nu när Elliot är frisk så får jag väl bita ihop och fara ändå för det är ju så roligt för honom, och mig för den delen. 
  

Torsdag

Publicerad 2009-01-15 23:59:30 i

Idag har varit en ganska lugn och trevlig dag, vi vaknade vid nio tiden men eftersom jag har haft så svårt att gå och lägga mig så kände jag mig ändå överkörd av en ångvält. Vi klev upp i alla fall och eftersom lägenheten var städad och fin så blev jag genast på bättre humör. Vid kl ett var vi och kollade på en lägenhet, riktigt fin hyres trea, även att hon som hade visningen hade ring mig förut ikväll men jag missade det, jag ringde upp men fick inget svar så vi får se imorgon hur det blir... Efter visningen var vi på babysång på elimkyrkan istället för där vi varit förut. Elliot tyckte det var suuper skojj, han var så söt, tittade på alla andra barn och var helt fascinerad. Tror att han tyckte det var roligare där. Efter det var han helt utmattad av alla intryck och sov 50 min i vagnen medan jag gick en sväng på stan. Vågade inte gå in på Zara idag för varje gång jag gått in där på sista tiden har jag gjort värsta kapen men jag måste lugna mig nu... Middagen blev smörgåstårta hos Hampus mormor för hennes bror fyllde 70 år förra veckan så vi firade honom. Ja det var väl det hela. Imorgon bär det av till Stockholm på en snabbvisit.....later!

Ekorrn satt i granen, who cares?

Publicerad 2009-01-14 22:51:10 i

Nu har jag sjungit ekorrn satt i granen ungefär tvåtusen grr, jag vill aldrig höra den igen i hela mitt liv:P Jag lyckades få honom att somna om igen, i ungefär en minut...jag bryter ihop, vad ska man göra? Det var bara att ta upp honom igen, så nu lever han rövare i soffan bredvid mig....


jag är väl måttligt road...



vadå blek? Har ju samma färg som väggen..

Gjorde i alla fall ett grymt kap på rean idag, kombinationen mammaledig + superrea är kanske inte den ultimata men vem bryr sig? Jag köpte en skitsnygg jeansjacka idag på Zara för 129 spänn!!! Jag hade kollat in den förut i höstas men då gick det ju mot vinter och så kostade den 500 kr då. Jag blev jätteglad=) Skulle ha lagt in en bild på den men jag orkar inte ikväll tror jag, ni får vänta tills imorgon.

Sweet dreams

Ett bra köp=)

Publicerad 2009-01-13 19:16:59 i

Idag klev vi upp halv nio, och det var lite skillnad mot tio som E har sovit till ett par dagar nu men det får väl duga. Efter frukost och sovning så träffade vi mamsen på stan och eftersom vi fått ett presentkort på Cervera så blev det en tripp dit också. Jag gick en stund och kikade på avdelningen med porslin och sånt men kom inte på nåt speciellt som vi kunde tänkas behöva, inget roligt i alla fall...men sen gick jag till avdelningen med möbler och lampor och diverse och där mitt på ett bord stod dem, de sötaste stilrena lampor jag någonsin sett så jag var tvungen att köpa dem, det var inget att fundera på:P Efter det gick vi hem och åt och E sov lite till och nu har Hampus kommit hem så han bytte av mig vid disken, suck. Hur mycket skulle man inte ge för en diskmaskin, snacka om tidsbesparande! 


Dagens bra!



Dagens söt!!! Ligger på golvet bredvid mig nu och myser:)

Tata


Gårdagens

Publicerad 2009-01-13 10:24:18 i

Kofta - Gina Tricot
Trikåklänning - H&M
Nitbälte - Zara
Strumpbyxor - H&M

Igår blev en chillardag, försökte lägga in den här bilden redan då och jag trodde att jag hade lyckats men icke.


Asos

Publicerad 2009-01-12 21:51:34 i Dagens

Jipppiiieee! Nu har jag äntligen gjort min första beställning från asos.com och det var ju jätteenkelt! Hoppas att det kommer fram i tid! Har beställt en klänning till bröllopet som vi ska få gå på i februari=) som ska bli jättekul! Ni få se hur den ser ut när den kommit. Beställde även ett armband och ett hårband, riktigt fina.

Dagens I-landsproblem : Jag tror att jag har blivit allergisk mot mina favoritchips:P tragiskt var ordet. Har försökt äta dem några gånger men jag får ont i magen och mår illa varje gång, om det nu är dem det beror på?! Hoppas att det är den påsen som det är fel på bara!


Natti natti

Att bada eller inte bada..

Publicerad 2009-01-12 11:24:19 i Elliot

Idag börjar kurs två i babysim. Elliot älskar ju att bada och plaska men han har ju varit jätteförkyld den här veckan så jag vet inte hur vi ska göra. Han är ju mycket bättre nu men fortfarande snorig och lite hostig. Det är hostan jag oroar mig för, det är ingen fara om man bara är lite snuvig. Man kan ju ringa till Bvc och fråga vad de tycker men eftersom vår lilla ängel sov till kl tio(!!!) imorse så var telefontiden redan slut (för jag behöver väl inte påpeka att jag inte vakna före honom:P) Vi får väl se vad som händer, ska försöka få tag på mor så jag kan rådfråga henne...


Nu är det inga problem att sitta, man är ju stora karln=)

 

Later

Lördagens

Publicerad 2009-01-11 21:41:03 i

Hårband - Gina Tricot
Skjorta - min mans
Tröja - Gina Tricot
Jeans - Replay

Dagens köp

Publicerad 2009-01-09 21:19:41 i

Snyggt nitskärp från zara, det bara råkade slinka med hem idag när jag var på stan med Linda =) 

It's hot!

Publicerad 2009-01-09 13:45:33 i

Nu har värmen infunnit sig, ställ er upp och applådera!! Jag sitter nu i T-shirt och och håller inte på att frysa ihjäl, wonderful=)

Why?

Publicerad 2009-01-08 12:39:05 i

Ni kan inte ana vad som nyss hände här hemma! Någon knackar på dörren, och med tanke på hur han knackade så förstod jag att det inte var mamma eller Hampus som stod utanför. Det var det inte heller, gissa vem det var.........en vaktmästare från tvättbjörnen!! Det var kanske två och en halv timme sen Hampus gjorde felanmälan så jag var ju inte riktigt beredd på besök så snabbt. I vanliga fall kan det ta två veckor innan man överhuvudtaget får tag på en människa att anmäla till. Min outfit var i alla fall inte av denna värld så om jag inte hade frusit så mycket så hade jag låtsats att vi inte var hemma så hade han fått komma tillbaka en annan dag. Men han fick i alla fall komma in så jag hoppas verkligen att det ska bli varmt eller varmare här nu! Frågan är då varför vi inte har fel anmält tidigare utan väntade till Januari när det nu gick så snabbt?

 

Uppdatering av kylan

Publicerad 2009-01-08 11:51:37 i

Nu har herrn i huset ringt till Tvättbjörnen och gjort en felanmälan:) Vi får väl se hur lång tid det kan tänkas ta, i annat fall får vi se vad nästa steg blir!

Nu är det krig!

Publicerad 2009-01-07 23:43:10 i


Nu får det vara nog, I've had it!! Imorgon ska det hända något i den här frågan annars kan vi lika gärna flytta ut och bo utomhus, varför betala 6000! kronor i hyra för att bo i ett kallhål!! Förkyld som en gnu med nackspärr, kan det bli bättre? Slut på gnäll, imorgon kommer en uppdatering i frågan och då ska vi se vad som har hänt!!

God natt!

Hipp hurra!

Publicerad 2009-01-07 11:56:51 i


070707

Idag har vi varit gifta i ett och ett halvt år! Det kan man inte tro, det känns åtminstone inte så..
Allting gick så fort efteråt så man hann liksom inte tänka så mycket på att vi faktiskt gift oss! Men det gjorde vi ju:) Och det var en helt fantastisk dag! Känner mig inte fullt lika glamourös idag med röd förkylningsnäsa:P

Tjing

Hemma hos mor och far

Publicerad 2009-01-06 10:49:38 i

Idag är vi ännu mer förkylda, hela familjen är nu smittad. Även Elliot som inte sover alltför bra när han är täppt i näsan. Det händer inte så mycket annars utom att vi ska till en av mina morbröder och fika:) Får väl se om det händer nåt mer senare idag...

Puss

Tvättardag!

Publicerad 2009-01-05 14:01:52 i

Idag står det en massa ärenden på schemat, bland annat att tvätta, den första maskinen är i full gång. Tack och lov så har vi en tvättmaskin i lägenheten så jag behöver inte springa till tvättstugan hela tiden. Som vanligt så har min mobil ramlat ur fickan på jackan så den ligger med all säkerhet i bilen sedan igår, så om någon har försökt ringa mig är det därför jag inte har svarat. Nu måste jag hoppa in i duschen medan Elliot fortfarande sover....

Later!




Hehe, den som kunde göra så ändå? Skojjar bara mamma:P

Nyår!

Publicerad 2009-01-03 14:36:12 i


Så här snygg var jag på nyårsafton med disney-tema, gissa vem jag var? Tyvärr blev det ingen super extremt igenomtänkt outfit men med tanke på magsjukan som härjat i vår familj så visste jag inte om jag skulle kunna gå. Bilden har jag lånat från systerslarvig:) Bra planerat av oss där, Systerslarvig, Linn och moi.

Dagens I-landsproblem

Publicerad 2009-01-03 14:10:18 i

Nu har har Hampus haft magsjuka också och jag har blivit förkyld, extremt ont i halsen:( Det är därför det inte har blivit så många inlägg här på sistone...men det ska bli ändring på det. Om ingen fler tänker bli sjuk vill säga. Jobbigt också att det är så allt ute hela tiden. Elliot fick en pulka i julklapp men han har inte haft en chans att inviga den, känns inte så kul att gå ut med honom när det är mer än tio minus ute.

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela