Proud Mama

Hello!!!

Publicerad 2009-05-28 21:14:16 i

Tja! Nu var det extremt längesen men det har varit hektiskt den senaste veckan=) På ett positivt sätt, jag har börjat utbildningen på Telia eftersom jag ska jobba på kundtjänsten i sommar. Väldigt intensivt är det men jätteroligt och det är en jättebra grupp jag har hamnat i, alla är super trevliga. Sen har vi varit och kollat på tapeter typ varje eftermiddag efter jobbet men idag har vi äntligen bestämt oss för vad vi ska ha. Jag tänker inte visa dem än det får ni se när det är färdigt. Imorgon får vi nycklarna och då börjar renoveringen på allvar=) 

Shopping=)

Publicerad 2009-05-15 20:57:37 i

Idag har vi varit i Birsta och shoppat. Vi köpte bland annat en säng!!! Jippie=) Den som jag visade på bild förut. Så nu är det klart. Sen köpte jag en tidig födelsedagspresent till mig själv, nämligen dessa pjäser=)


Me like!

Av en händelse gick jag in på gallerix, bara för att kolla läget lite när jag såg den här



som i normala fall kostar 1200kr men eftersom det var en liten skada på den som inte syns fick jag köpa den 150 spänn! Vad ska man säga om det? Ett kap!

Frukost

Publicerad 2009-05-14 09:00:52 i

Har precis käkat frukost och lagt Elliot för sin nap så nu blir det till att vara effektiv=) Ses senare..

Snart sängen..

Publicerad 2009-05-13 23:31:24 i

Idag har jag inte varit bäst på att uppdatera men det har sina orsaker. Vi kom inte ens utanför dörren idag och det händer väldigt sällan! Det har diskats, kartonger har packats, jag har gått igenom alla papper och satt in i pärmar. Imorgon ska jag försöka hinna gå igenom min garderob och sen dammsuga och torka lägenheten innan visningen kl 15.00. Lycka till att jag hinner med garderoben, not! Nu kanske ni inte tycker att det låter så värst mycket men när man har en väldigt nyfiken och otålig ettåring att hålla reda på samtidigt så vet man till slut inte vad det var man höll på med. Men man måste ju lägga ribban högt ellerhur? See you tomorrow!

check!

Publicerad 2009-05-12 19:20:14 i

Idag har jag varit så effektiv att jag måste skryta lite=) Jag har ringt ett antal samtal, varit och skrivit på papper, hittat massa fina tapeter som jag fick prover på m.m. m.m. Men nu ligger jag i soffan och väntar på att Elliot ska somna, men jag hörde nyss hur han kastade ut nappen genom spjälorna så jag måste gå dit och lägga ner honom igen. Ikväll ska jag gå igenom ett berg av papper som antingen ska slängas eller sättas in i en pärm, yippiee, men det måste göras.

Sovrum

Publicerad 2009-05-12 08:26:32 i





Den här sängen och den svartrandiga tapeten på bilden som är tapetserad på tvären vill jag ha i vårt sovrum.
Sängen finns på hansk.se och tapeten är från boråstepeter.

Flytta

Publicerad 2009-05-11 12:06:24 i

Idag är både jag och Elliot förkylda så det blir inget sim för våran del. Vår hyresvärd ringde imorse och frågade om han kunde ha visning av vår lägenhet på torsdag...suck...det känns jättejobbigt. Jag ser fram emot den nya lägenheten och att vi äntligen får inreda som vi vill men det känns väldigt vemodigt att flytta härifrån, det här är ju vår lägenhet liksom. Det känns konstigt att någon annan ska bo här. Nu ska vi i alla fall åka till birsta och köpa flyttkartonger och soppåsar och börja rensa och packa ner sånt som vi inte använder hela tiden. Jag ska även rensa min garderob, wish me luck, jag kommer behöva det! 

Nu var det längesen igen

Publicerad 2009-05-10 09:41:33 i

Jag vill ju uppdatera ofta men om jag väl sätter mig vid datorn så fastnar jag där och nu vill man ju helst vara ute. Jag är dessutom ledig i helgen så igår var jag och klippte mig och gjorde slingor och sen åkte vi till Birsta och kollade på Boom, en inredningsbutik, men där fanns inte mycket att hurra för tyvärr. Vi hittade dock ett matbord som kanske kan få följa med hem längre fram. På kvällen kom Jonas, Sanna och Hugo och vi åt lax med klyftpotatis och avokadosås. Idag får vi se vad som händer, vi kanske åker upp till mina päron och hälsar på. 



Elliot blev kär i en motorcykel på lekplaneten, den kanske är liite stor ännu bara=)



Trött prins på väg hem i bilen.



Elliot ville mest dra i Hugos tröja.



Och så här blev resultatet hos frissan.

Det var mäklaren:P

Publicerad 2009-05-06 10:42:25 i

Det missade samtalet jag hade var vår mäklare som hade ringt för att berätta när vi ska skriva på och få nyckeln. Den 29 maj smäller det. Då börjar renoveringen på allvar=)

Vad är det frågan om!!

Publicerad 2009-05-06 09:19:48 i

Igår slutade mitt personalkort på H&M fungera utan anledning, nu har röstbrevlådan till mobilen slutat fungera och när jag försöker kolla hur mycket pengar jag har på kontantkortet så går det inte heller. Jag har visserligen beställt en ny telefon med abonnemang men jag har inte fått det än så det borde ju inte spela någon roll. Jag blir så less, jag missade även ett samtal i morse från ett nummer jag inte känner igen och nu kan jag inte kolla meddelandet personen lämnade. Jag blir nervös att det är nåt viktigt, t ex om jobbet jag fått. Apropå det så skulle jag få hem papper från nya jobbet som jag skulle skriva på och skicka in men det har jag inte fått heller. Har jag blivit raderad ifrån hela systemet eller??

Ett års kontroll

Publicerad 2009-05-05 11:26:58 i

Nu har vi varit på ettårs kontroll och tagit sprutor men det gick jättebra, han var så duktig så. Om en halvtimme ska vi träffa en kompis som heter Kim och hennes lilla bebis( 8 månader) och ta en fika. När jag går hem ska jag boka tid för slingor och köpa nån inredningstidning. Nice!

babysim, tapet och sängshopping

Publicerad 2009-05-04 22:55:16 i

Idag var det klädsim med flytväst som stod på schemat och det gick lysande. Han har också lärt sig att hålla i mig när han åker på min rygg i vattnet. Nåt annat han lärde sig efter simmet idag var att dricka ur sugrör, kära nån vad söt han var, det är ju inte helt lätt när man aldrig har gjort det förut=) Efter simmet åkte vi in till stan och hämtade Hampus och så åkte vi vidare till två färg och tapetbutiker. Vi hittade ett par riktigt snygga tapeter, det är så otroligt kul att vi nu kommer kunna inreda precis hur vi vill, om vi vill ha ett neongrönt kök så kan vi måla ett neongrönt kök. Nu kommer det inte bli så, oroa er inte men det känns skönt man kan go helt bananas om man vill. Det kommer bli snyggt, den saken är klar=) Tänkte ge er en liten sneak peak men jag hittar inga bra bilder på nätet så nu ska jag stupa i säng, är sjukt trött efter allt tapet tänk. Det blev ingen säng heller, har inte hittat rätt än. Natti.

Inreda, inreda, inreda!

Publicerad 2009-05-04 09:07:46 i

Det är lite si och så med bloggandet för tillfället men det beror på att det har varit lite mycket just nu. Jag har fått ett jobb!!! Hipp hurra, är ganska nöjd med det också i dessa lågkonjukturs-tider. Det är i och för sig "bara" ett vikariat över sommaren men med chans till förlängning, så det hoppas jag på. Jag ska iaf jobba på kundtjänsten på telia. Vi har ju köpt lägenhet också så jag sitter mest och kollar in tapetsidor på nätet istället för att blogga, när jag inte springer runt med Elliot då. Idag är det babysim och vi ska få se på bilderna vi tog förra gången när han dök bland annat. Ger er en liten förhandsvisning på hur vi har tänkt inreda Elliots rum=)



Tapeten=)



De här fina möblerna fick han av farmor i ettårspresent=)



De här möblerna skulle inte heller sitta fel.

PS. Glöm inte att det är sista dagen att lämna in deklarationen.

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela