Proud Mama

Busfia..

Publicerad 2009-09-30 22:42:03 i

...har ootroligt fina smycken och man kan dessutom designa sina egna. Både med text, sitt barns hand och fotavtryck eller fingeravtryck. Det här skulle jag kunna tänka mig i julklapp.
B-e-a-utiful!
Bilden är från busfia.se

Däckat i soffan

Publicerad 2009-09-30 22:32:34 i

Efter att jag hade hämtat Elliot på dagis åkte vi ut en sväng till Birsta en snabbis. Eftersom Elliots vantar redan är borttappade så blev det nya vantar, två nya pyjamaser och långkalsonger + såna där hållare till vantarna så de inte försvinner lika fort igen.
När vi kom hem gjorde jag lax i ugnen men eftersom jag hade bestämt med Birgitta att vi skulle åka och simma kl halv sex så hann jag inte äta utan åkte direkt till simhallen när Hampus kom hem. Vi simmade 40!!! längder! Med tanke på att det inte var igår jag simmade sist så är jag extremt nöjd med mig själv=) Men aldrig att jag simmar utan att ha ätit på hela dagen igen, när jag kom ut ur bastun höll jag på att svimma, sockerfall utan dess like! Så nu har jag ätit mat plus en halv chokladkaka för att piggna till igen. När jag kom hem och var som mest utslagen så smög jag in så att inte Elliot skulle höra mig eftersom han inte hade somnat än och det första jag hör är schh schh! Schh Schh! Schh schh! Då brann det för mig och jag hade lust att kasta en sko huvudet på honom (Hampus alltså). Han väsnades ju mer än vad jag gjorde?! Och jag hörde honom första gången. Då säger jag till honom "Vad håller du på med? Har du en skruv lös, (fast i andra ord=)? Tyst med dig! Då skrattar han som att han gjorde nåt roligt, vad är det för humor egentligen? Killar?? Nu är han hos sin bror och kollar på fotboll, lika bra det, skojjar bara. Puss Hampus=)

En morgon...

Publicerad 2009-09-30 12:31:56 i

...hemma hos familjen Lundgren kan se ut så här:
En trött skrutt som kollar på barnkanalen när mamma gör mannagrynsgröt, då vill jag poängtera hur otroligt sällsynt det är att han faktiskt sitter stilla ibland. Favoritprogrammen är Nicke Nyfiken, Fåret Shaun och Piggley Winks äventyr. Hihihi mammas hjärta.

Att köpa en kavaj..

Publicerad 2009-09-30 11:51:35 i

...verkar vara helt omöjligt! Har kollat runt länge nu men tycker inte att jag hittar den där modellen som jag har i huvudet. Här iaf några kandidater..

Finns även i svart men jag gillar båda färgerna.
Fina accessoarer har de också.
Alla bilder är från chicy.se

Budget - we like!

Publicerad 2009-09-28 14:45:02 i

Den här väskan såg jag idag när jag och Elliot var en sväng på stan och jag gillar den verkligen! Den kostar 299 kr och det måste man väl kalla budget. Det ser verkligen ut som riktigt skinn trots att det är skinnimitation.
Lindex Shop Online - Väska
Bild från Lindex Shop Online

Kakburken

Publicerad 2009-09-22 14:56:41 i

Emeli har pratat om den här sidan men jag har inte varit in på den förrän idag, och det var inte en dag försent. Det finns mycket här man kan klicka hem.
Det här spritspaketet för cupcakes blir ett köp! Tack för tipset Emeli=)
Från kakburken.se

Klänningstips

Publicerad 2009-09-22 14:33:03 i

Den här skulle jag inte ha något emot att trippa omkring med i vinter med tjocka strumpbyxor, lårhöga svarta stövlar och en mysig kofta och skinnjacka över t ex. Från Asos

Slut som artist...

Publicerad 2009-09-22 14:07:14 i

...är både mor och son för tillfället. Vi har precis kommit hem från badhuset och jag hade planer på att städa när vi kom hem och han sov men det kan jag glömma. Sitter och kollar på Oprah och gör ingenting=) Tror att det blir tacos till middag. Hampus är borta ikväll så det blir det bara vi två.

Chanel?

Publicerad 2009-09-18 14:04:10 i

Det var den här jag köpte igår på H&M. Den kommer inte till sin rätt på bilden men jag har inte tid just nu. De senaste timmarna har jag spenderat åt att söka jobb, jag jobbar ju på H&M men jag vill jobba mer och få nya utmaningar, så vi få se vad som händer. Nu ska jag åka och hämta lilleskrutt.

Det är ju kul att blogga=)

Publicerad 2009-09-17 20:25:37 i

Jag måste verkligen ta mig ur bloggtorkan nu!! Idag har Elliot varit på dagis några timmar och under den tiden var Emeli och jag i Birsta vilket resulterade i shopping. En jättefin chanel-liknande "dräkt" jacka, underkläder och vantar till Elliot. En av anledningarna till att jag bloggat så lite är att jag har fastnat i serien the hills, den är ju inte alltid superbra men nu när jag har börjat så måste jag se vad som händer. The city har jag ju kollat på förut och snart börjar äntligen en ny säsong. Imorgon är min avsikt att ta mig till gymmet, jag skriver det här så kanske det är större chans att jag går dit för annars så blir det pinsamt... Hade även en tanke på att putsa fönstren här hemma eftersom det av någon anledning är handavtryck på dem, särskillt i vardagsrummet. Jag ska eventuellt börja läsa till inredningskonsult men jag ska skriva mer om det när jag vet mer. STORT GRATTIS till en av mina bästa kompisar som fyller 25 år idag, hipp hipp hurra!! Snart kommer jag ner och firar dej, längtar!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela