Proud Mama

Planritningar

Publicerad 2010-04-28 11:09:39 i

Det är det jag sysslar med om dagarna. Ritar tills nacken låser fast sig i ett obehagligt läge med pannan fastklistrad i ritningen. Men det är jättekul och jag har verkligen kommit igång nu! Idag ska jag bara rita upp vardagsrummet och möbleringen och helst en alternativ möblering också så är jag snart färdig att skicka in allt.

Det är så tråkigt att läsa om att man är sjuk och vilka krämpor man har heela tiden så därför har det inte blivit så mycket bloggat, men nu börjar jag sakta men säkert repa mig och ska på kontroll idag och se så mina värden har blivit bättre. Hoppas snart kunna träna, har aldrig längtat så mycket efter att gå ut och springa. Första gångerna kommer med all säkerhet inte bli så underbara heller med tanke på min obefintliga kondition, men man måste börja nånstans ellerhur?

Ikväll ska jag träffa bästa Märtha och vi ska käka på Bite Line och sen blir det bio och "En enda man". Det ser jag verkligen fram emot efter min isolering. Ha en bra dag!



Update

Publicerad 2010-04-25 11:59:18 i

Har inte orkat skriva mycket i helgen som ni kanske märker... Har inte varit pigg direkt och har knappt orkat ta mig över köksgolvet. Jag blev ju sjukskriven i en vecka pga det som jag skrev om i förra inlägget.Det var verkligen på tiden att jag gick och kollade för efter besöket hos doktorn i onsdags pallade inte kroppen eller knoppen mera infektioner. Medicinerna verkar fungera i alla fall, jag är ju lite piggare vissa stunder nu, vi  var t ex till lekparken med skrutt i förmiddags och jag tog inte bilen trots att den ligger 50 meter bort. Så snart kanske man är på g igen. Hur det blir med vårruset har jag ingen aning om, förstår inte att jag ens tänkte på att vara med innan, hur skulle det ha slutat? Nästa vecka kanske jag kan börja träna lite lugnt så man vet ju aldrig, det kanske går ändå?

Igår var vi upp till Hampus mamma och satt och myste i solen, blev bjudna på grillat för första gången i år och det smakade väldigt bra. Till efterrätt fick vi chokladfondant med valnötscreme och jordgubbar och det var inte heller fel, inte nånstans faktiskt. Elliot fick åka traktor också, mycket uppskattat!

Vi får se vad det blir av resten av den här dagen, ha det gott!

Roxette kommer till Sundsvall

Publicerad 2010-04-23 10:57:41 i

JAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det här gjorde min dag! Roxette kommer till stan den 7 augusti! Biljetterna släpps kl 11.00 alltså om cirkus 19 minuter.
Jag ska lätt gå. Vi skulle ju åka på U2 förra året men jag fick ju inte ledigt från Telia så det blev inget med det. Jag har velat se Roxette så länge men man visste ju inte om det ens skulle bli någon mer konsert och nu kommer de till och med hit! Missa inte chansen nu! Ska ni gå?






Inte bra..

Publicerad 2010-04-22 10:00:58 i

Det visade sig att jag hade ordentligt låga blodvärden. Jag hade dessutom ett blodtryck som ett spädbarn och det antar jag inte är jättepositivt. Bihålorna ska vi inte ens prata om, inte tonsillerna heller för den delen, de är så uppsvällda så det ser ut som att jag har påssjuka eller nåt liknande, blä. Det känns iaf skönt att jag äntligen gick och kollade, man ska tydligen inte vara så här trött hela tiden?! Nu har jag fått medikamenter och så har jag lagt upp en diet bestående av järnskrot och apelsiner.

Ha en trevlig dag på er!

Femte gången gillt

Publicerad 2010-04-21 10:15:01 i

Ja då var man sjuk igen då, så idag är det bara skräp med mig. Skulle ha jobbat men det gick inte så nu vet jag inte vad för kur jag ska testa för att bli frisk fort nog. Ska i alla fall till doktorn kl 13.00 och det lär väl visa sig att jag har nån brist eller dåliga blodvärden eller nåt.

Elliot är i alla fall på dagis och det är ju tur det så han slipper vara hemma med mig som inte orkar göra nåt. Jag kanske kan plugga lite åtminstone så man får nåt gjort. Jag har hört att om man har ont i öronen så ska man stoppa vitlök i dem? Det känns väl sådär lockande... Någon som har nåt bättre tips? Fridens!

Sluta blås!!

Publicerad 2010-04-19 10:41:09 i

Tycker inte om när det ska blåsa genom märg och ben. Låt solen få gassa istället. Jag solade på balkongen igår för första gången i år och det var lika härligt som det låter. Har precis varit inne på Vårrusets hemsida och jag är faktiskt lite sugen på att vara med. Om jag anmäler mig kanske jag faktiskt tar mig ut i löparspåret för det vore ju pinsamt om man skulle behöva krypa i mål... Det vore ju roligt om det blev ett gäng som hakade på..

I fredags var vi så orginella att det blev tacos till middag. Det är Hampus specialitet. Enligt familjen Lundgren ska en taco innehålla följande, förutom tortilla och köttfärs då:

  • Guacamole
  • Ruccola
  • Ost (helst västerbotten)
  • Pineapple salsa
  • tomat




Smaklig måltid!


Nu måste jag tyvärr göra nåt som jag avskyr, det har att göra med en dammsugare och en mopp, gissa vad....

God afton

Publicerad 2010-04-15 21:34:05 i

Sitter och kollar på lyxfällan, man blir ju mörkrädd?? Hur kan man låta det gå så långt? Jaja, idag har jag jobbat och nu sitter jag och slöar i soffan. Imorgon måste jag in på jobbet en sväng för ett möte kl 09.00. Annars blir det plugg tror jag. Kanske åker och badar med Elliot efter dagis sen om vi får någon med oss. Har inte så mycket att skriva om ikväll... Vi hörs imorgon. Natti natti.





Ute i vårsolen och kollar på motorcyklar=)

Äntligen är våren här, vilken lycka!

Publicerad 2010-04-14 10:28:49 i

Igår fick jag jobba så det blev inte så mycket bloggat, jag ska bättra mig. Har precis lämnat skrutt på dagis, och precis som vanligt när de ska gå ut när vi kommer och han får vänta på att de andra ska klä på sig, ville han inte att jag skulle gå. Det är inte kul när fröknarna måste slita honom ur min famn, man känner sig inte som årets morsa om man säger så. Men jag vet ju att det går över på en gång och att han trivs jättebra, anyway...

Nu ska jag plugga, skriva klart en CV, fylla i en massa papper m.m. m.m. I eftermiddag är det drop-in fika på dagis också, mys! Ikväll kommer även Elliots farfar och faster Wilma och hälsar på=).





Imorse på dagis

Btw så älskar Elliot (och mamma och pappa) mössan han fick på posten
av "moster" Jenny från Gbg igår. Supertack!! Vi har även hunnit läsa boken om Bu och Bä
fyra gånger så den var också populär:) Storleken på mössan var perfekt!
Jag kanske ringer ikväll om du är hemma=)

I'm loving this weather, oh yes!

Publicerad 2010-04-12 12:37:23 i

Sitter på balkongen och bara njuter!!! Sitter och pluggar och har faktiskt för första gången på länge fått något gjort. Känns bra, måste få in den här uppgiften nu! Elliots converse har kommit så när jag har hämtat honom ska vi gå och hämta dem. Ja det är alltså det andra paret, de förra var för stora för mormor kunde inte mäta :P Så nu hoppas vi på att de passar. Om det håller i sig så kan han ju snart inviga dem.

När man har fyllt 2 år så får man hålla i en egen samling på dagis så idag är det hans tur, vi får se hur det går... Nej nu måste jag fortsätta. Ajöken

Oj..

Publicerad 2010-04-11 21:46:53 i

Den här helgen har gått alldeles för fort. Igår hade vi ju kalas för skrutt och vi hade en jättehärlig dag, jag har tyvärr inte så mycket bilder men de jag har kommer imorgon. Vi är helt slutkörda så det blir nog en tidig kväll ikväll. Idag var vi på familjegudstjänst på förmiddagen och sen tog vi en lång promenad och efter det satt vi och solade på bron hemma hos mamma och pappa. Vi åt middag hos bästa mormor och nu ligger vi i soffan och degar. Tack så hemskt mycket för all uppvaktning för busungen, han blev verkligen firad ordentligt=)

Natti natti!

Det artar sig..

Publicerad 2010-04-08 12:08:07 i

Jag har äntligen hittat ett smörgåstårts-recept som jag gillar. Det är ju så smidigt med smörgåstårta och om man har ett bra recept kan det ju vara super gott. Jag kan dessutom göra färdigt dem imorgonkväll eftersom de bara blir godare då. Det har även löst sig med de vanliga tårtorna, min plan gick i lås men ni får hålla er till tåls tills på lördag innan jag berättar vad det är. Borde göra ett ryck och städa men det tar emot.... Först lunch=)

Planera!

Publicerad 2010-04-07 22:55:21 i

Håller på och fixar inför kalaset på lördag, det är mycket som ska ordnas. Har i alla fall fått in en annons i tidningen så håll utkik vettja. Har en idé angående tårtorna men vi får se om det blir som jag har tänkt, ska kolla imorgon. Då har vi även skaffat barnvakt så vi ska åka och handla presenter. Om jag skulle gissa så tror jag att Elliots önskelista ser ut ungefär så här =)


  • Trehjuling ( med handtag där bak så päronen slipper bryta ryggen av sig när de ska putta på)
  • Armringar och simfötter (likadana som han hade på babysimmet)
  • Klossar
  • Uteleksaker
  • Böcker
  • Filmer

Nu måste jag sooova! Natti!

Sängjakten är avslutad

Publicerad 2010-04-06 09:42:14 i Elliot

Som ni säkert vet har jag letat en säng med ljus och lykta till Elliot. Inte vilken säng som helst, en "växasäng" som dessutom ska se ut på ett visst sätt. Den ska vara vit och gammaldags i stilen och helst passa en prins. Inte helt lätt att hitta med andra ord. Jag hittade ju en för ett tag sen från Engelsson men vi hade inte lust att betala lika mycket för den som vi köpte vår egen dubbelsäng för. Den var lite väl dyr. Så jag har letat och letat och letat lite till. Kollat på blocket och tradera m.m. m.m. Så igår lyckades jag hitta en säng på blocket som var perfekt, både stilmässigt och prismässigt. Det var bara ett litet problem, den fanns i Hässleholm. Aningens lång bort kan tyckas, men så igårkväll hittade jag den perfekta sängen på lajbansson.se så nu blir det nog en beställning snart.





Vad tycks?

Pojken är ju konstnär!

Publicerad 2010-04-06 09:26:13 i









Som ni alla ser har vi en konstnär i familjen. Den här låg nämligen och väntade på mig i morse på Elliots hylla. Vad ska man säga? Perfektionism, men han har ju det han brås på... Se även hur jag har matchat mitt avskavda nagellack med paljetterna på pippin.

Nej man kanske skulle ta tag i sitt liv idag när det verkar som att det inte blir nåt jobb?





Med håret på ända men lika glad för det.

Jobba jobba jobba

Publicerad 2010-04-05 11:44:10 i

Så har min påskhelg sett ut. Ska jobba idag också men bara tre timmar, från ett till fyra men dagen är ändå "förstörd" det är ju svårt att hitta på nåt liksom. Det är jobbigt att vi inte får vara lediga samtidigt. I fredags var jag i alla fall ledig så efter jobbet på torsdag drog vi till mammsen som var solo i helgen. Där fick vi potatisgratäng och lövbiff som var jättegott. Jag gör aldrig potatisgratäng själv. Kanske måste börja med det ändå! På fredagen fick vi en otroligt god soppa med morötter, räkost och färska räkor, yummie! Till efterrätt gjorde vi stekta bananer med glass, ett recept vi inte hade testat förut men det var också jättegott.





Mmmm..





Stekta bananer med glass!




Godmorgon

Publicerad 2010-04-01 08:29:42 i

Hoppas ni får en trevlig påsk! Jag hinner inte skriva så mycket mer, vi sitter och äter frukost och ska snart åka iväg till dagis och jobb. Jobbar till fem och sen åker vi till mamma, myys. Hej hej!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela