Proud Mama

Snö!

Publicerad 2010-01-29 10:24:27 i

Igår åkte vi pulka hela eftermiddagen förutom fikapausen på mammas jobb. Det är ju lätt det bästa fordonet just nu. Den slår både bil och barnvagn. Nu ska jag försöka plugga lite, ska lära mig hur man gör en planritning från scratch. Wish me luck...

Tisdag

Publicerad 2010-01-12 09:48:06 i

Godmorgon! Nu har jag fått inloggningen till skolan. Det är alltså inredningskonsult jag ska läsa till. På distans från en skola i Odense, Danmark. Arkitektskolen heter den och verkar riktigt bra. Jag har laddat ner första lektionen men jag väntar fortfarande på lite material från skolan. Har precis lämnat Elliot på dagis och han tyckte inte det var så kul. Det går alltid bra om de ska vara inne när man kommer men om de ska gå ut så de måste vänta med kläderna på en stund innan de andra är klara så kommer han och tar en i handen och vill inte att man ska gå. Men så fort jag har gått och vinkat och han vänder sig om så verkar det ha gått över. Om en stund ska jag åka på IKEA med Märtha.

Jag får ett bryt!

Publicerad 2010-01-08 13:09:08 i

Nu har jag gått och blivit student igen=). Känns super jätte roligt. Bara ett enda pyttelitet problem. För att kunna börja plugga måste jag få mina inloggningsuppgifter från skolan så att jag kan börja ladda ner lektionerna. Jag anmälde mig och betalade avgiften i måndags....fortfarande har jag inte fått ett endaste dugg! Jag vill börja nu!!! Jag klättrar på väggarna... Jag har mailat skolan två gånger och fått svar båda gångerna. "Imorgon" var svaret på båda mailen men jag har då inte sett röken av något introduktionsmail! Ge mig nu!! Märk desperationen... Nä nu ska jag baka en västerbottenostpaj!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela