Proud Mama

Bloggtorka!

Publicerad 2010-03-31 20:42:11 i

Nu har det gått för lång tid, inte bra! Igår var jag hemma med Elliot för att vara på den säkra sidan, att han inte skulle smitta barnen på dagis alltså. Han var ju helt frisk annars så vi drog till Birsta, orkade inte sitta hemma en dag till. Hittade massa fint på Bikbok och lite på Gina Tricot, har varit besviken på Gina ett bra tag men jag köpte bara en plånbok på Bianco. De har ju utförsäljning så det var 70% på den, det kallar jag kap! Nu måste jag röja lite här och försöka få lite påskfint för imorgon ska jag jobba igen och sen åker vi hem till mamma och är där tills fredag kväll. Pappa och lillebror åker på bilmässa till Jönköping. I helgen jobbar jag också och nästa lördag fyller skrutten 2 år!! Helt sjukt!

Ha en trevlig kväll!

Leila bakar!!!

Publicerad 2010-03-29 13:11:54 i

Leila bakar börjar på onsdag, missa inte!!

Sitter och äter lunch, toast med kalkon och västerbottenost som vi hade kvar sen i helgen. Elliot sover och jag funderar på om vi ska ta en promenad när han vaknar eller nåt. Måste få komma ut lite och eftersom han äter som vanligt och mest bara är lite trött efter allt så är det ingen fara. Får se hur det blir med dagis imorgon.

Hittade en blogg nyss där man kan beställa ursöta mössor till sina barn och även sig själv. Hon som har bloggen och som syr allt startade den när hennes dotter fick cancer. För att få nåt annat att tänka på och överkottet hon tjänar på kläderna går till cancerforskning. Ta en titt vettja! Jag ska nog beställa en mössa till lilleman.




Magsjuka igen...

Publicerad 2010-03-28 23:13:53 i

I natt fick Elliot magsjuka igen så han har mest legat hela dagen. Han repade sig dock på eftermiddagen och fick i sig lite näringslösning och rån så han var mycket piggare på kvällen. Vi har bara varit hemma och inte gjort nånting med andra ord. Dagens höjdpunkt var att Hampus åkte och köpte sushi till mig.

Igår kväll var Emelie, Patrik och Bobo här och åt och det var verkligen jättemysigt, vad roligt att ni kom!! Tyvärr så fick de också magsjuka, tycker så synd om er... Hoppas att ni kryar på er fort. Det är verkligen inte kul att själv få magsjuka när man har en liten att ta hand om dessutom..

Eftersom det inte varit nåt att se på på tv ikväll har Hampus kollat på la liga men matchen är slut så nu blir det sängen.

Natti natti






Längtar tills man kan gå ut så här och fika i en park...

Godmorgon fredag!

Publicerad 2010-03-26 08:07:32 i

Så var det då äntligen fredag och helg, jag ska visserligen jobba men ändå. Ska jobba även idag så jag ska skynda mig så jag blir klar nån gång. Var uppe alldeles för länge igår och kollade på en film som jag ändå missat början på så jag fattade ändå inte handlingen när den var slut.

Hoppas ni får en bra fredag allihop!





Elliot inviger sin nya fotbollströja idag=)

Barista

Publicerad 2010-03-25 21:08:48 i

Idag var jag ledig så på förmidagen tog vi en promenad ner på stan där vi mötte upp Paula. Så roligt att äntligen ses igen! Jag kommer inte ens ihåg när vi träffades sist. Vi lunchade på Barista och sen gick vi en sväng på stan, jätte mysigt! Sen gick vi hem och Elliot somnade i vagnen så jag fick bära upp honom, och när jag var klar med det var jag så trött så jag somnade i soffan. Klev ju trots allt upp ungefär 06.00 med skrutt i morse. När jag vaknade kom Birgitta och Emil på besök och fikade och härjade så vi har bara haft det bra idag!





Paula och Elliot busade så vi alla fick ont i magen av skratt.

Dagens lunch

Publicerad 2010-03-24 20:53:51 i






What's in the box?





Sushi!!


Det var jätte längesen jag åt sushi så idag slog jag till och det var så gott. Jag köpte nio bitar för det brukar jag bli mätt på men idag hade jag nog kunnat äta tolv minst. Sushi är så mycket sommar för mig för jag åt det jättemycket förra sommaren när jag jobbade på telia.

Nytt i garderoben

Publicerad 2010-03-23 21:43:06 i







Hunters från Sea Life





Fint halsband från Urban Outfitters










Två par jeans från Acne


Det här är det mesta av shoppingen jag gjorde i helgen.

Jahaja

Publicerad 2010-03-23 20:46:40 i

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag har inte gjort något intressant idag, bara jobbat. Det var ganska lugnt, vi fick upp varorna gansa fort sen var det bara att städa och vika vika vika. En obehaglig men rätt komisk grej hände på eftermiddagen när jag skulle städa på underklädesavdelningen men jag vet inte hur klokt det är att skriva om sånt på bloggen. Förmodligen inte även om jag skulle kunna ha en blogg enbart om komiska jobbhändelser.

Hampus mamma hämtade Elliot på dagis och lagade mat till oss vilket var jätte gott! Sen har vi röjt lite i kaoset och jag har tagit en låång dusch och fräschat till mig lite. Nu var det tänkt att jag skulle plugga men ni märker ju hur bra det har gått?

Har ni hittat på nåt trevligt?

Jobb

Publicerad 2010-03-22 22:43:24 i

Det blev ingenting av nånting idag för jag blev inringd att jobba istället. Sen fick jag tider resten av veckan också. Klart man vill jobba men då blir det till att släppa allt annat och fixa med dagis. Man kan ju liksom inte sluta planera saker ifall man skulle bli inringd. Det jag får mest ångest över är plugget.

Efter jobbet var vi och storhandlade och sen vi kom hem har vi bara hängt i soffan. Letade ju efter ett par converse till Elliot i Stockholm men de var ju slut överallt i hans storlek. Nu hittade jag dem på junkyard så då blev det en beställning. Hur snygg kommer han inte vara i dessa?





Så söta!


Sov sött!

Måndag igen!

Publicerad 2010-03-22 08:36:30 i

Då var det måndag igen. Vi sitter och äter frukost och jag försöker få min son att förstå att man inte kastar frukosten på golvet konstant men det går väl sådär? Annars har vi haft en mysig morgon, jag tror allt att han hade saknat oss lite i alla fall..

Idag blir det dagis för Elliot och jag har tusen ärenden att fixa och sen mååste jag plugga, det har ju inte blivit mycket gjort de här tre sammanlagda veckorna som vi har varit sjuka.

Tjing

Då var vi hemma igen

Publicerad 2010-03-21 22:09:44 i


På väg ut på stan









Fika!!!









Middag på Divino på Karlavägen - Pilgrimsmussla och tryffelrisotto.





Mysigt ställe.








Vi har haft det jättebra! Det enda jobbiga är att vi båda har varit och är superförkylda. Så vi har somnat tidigt och gått på ipren och nässpray dygnet runt. Trots det har jag gjort några bra köp, är riktig nöjd! Visar kanske imorgon. Nu ska vi kolla klart på Johan Falk. Ses imorgon!

Så här har vi haft det - del 1

Publicerad 2010-03-21 09:00:50 i Resor


Fredag




Lunch på Le Café












Middag på Grill











Frukost Lördag



My favorite - Yoghurt med start och russin!











Internet är segast i stan så det kommer fler bilder när vi kommer hem. Nu ska vi gå och äta frukost och njuta av den sista dagen innan vi får komma hem och pussa på våran skrutt!!!

Grill

Publicerad 2010-03-19 19:11:51 i

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter en runda på stan. Vi ligger och halvsover och försöker ladda om till middagen som vi kommer äta på "Grill" som inte helt oväntat har grillat som specialitet. Vi har ätit där en gång förut och de har grymt god mat.

Vi kom fram vid halv ett och då tog vi en taxi till hotellet. Sen gick vi till Sture gallerian och åt en jättegod lunch på le café. Innan vi kom dit gick vi in en sväng på Bruka som har så schyssta inredningsgrejjer och möbler. Det blev en godis skål till Elliot. Har shoppat lite men jag måste prova och se om jag ska behålla det eller inte.

Tyvärr vill det inte fungara att lägga upp bilder men jag försöker senare ikväll.

Happy friday=)

Off we go!

Publicerad 2010-03-18 22:55:41 i

Elliots kvartsamtal gick superbra! Det var så kul att träffa hans fröken Marie igen, hon är verkligen helt fantastisk! Vi fick en mapp med bilder på Elliot och hon gick igenom vad de hade gjort och hur han hade utvecklats. Så roligt att se! Jättejobbigt att gå därifrån och inte veta hur det blir hur ofta vi kommer få träffa henne.

Undrar om jag har fått nåt virus igen. Det går ganska bra på dagarna, då är jag "bara" ordentligt förkyld men på kvällen och natten tappar jag rösten får hosta, ont i halsen och inte att förglömma totalt täppt i näsan.

Har spenderat kvällen med att diska, tvätta och packa men det är inte klart. Borde verkligen sova nu. Måste kliva upp senast halv sju så jag hinner packa klart till Elliot också. Sen åker vi! Det ska bli så härligt!

Hörs imorgon, natti natti!

Mmmm.....

Publicerad 2010-03-18 14:02:19 i

Sitter och smaskar på cookies precis tagna ur ugnen, ruskigt goda. Måste säga att jag överträffade mig själv den här gången=). Allt hänger på gräddningen, man måste baka dem ett par gånger innan man får till dem perfekt men det är det så värt!





Mmmm..

Det har inte snöat, det ser bara ut som så!!!

Publicerad 2010-03-18 12:49:44 i

Vi är hemma och gissa vad *trumvirvel* ÄR SJUKA!!! Hipp hurra för här kommer bumbibjörnarna!!! Ja, det har slagit slint på riktigt!

Elliot sover och jag ska baka cookies. Vi ska till dagis i eftermiddag ändå på kvartsamtal för hans underbara fröken ska ju sluta. Han har nästan missat hela hennes sista vecka vilket är så tragiskt.... men vi hoppas som sagt att han får komma till hennes nya dagis i höst men man vet aldrig.

När han vaknar ska vi åka till Birsta på ett litet mission, vad det är tänker jag inte avslöja än.... Imorgon bär det i alla fall av till el stockholmo om nu inte Elliot (eller jag för den delen) bestämmer oss för att bli ännu mer förkylda.

Nä nu måste jag hasa mig iväg in till köket och sätta igång....






Någon som inte har alla indianer i kanoten??





Tack snälla Emelie fär igår, jag blev suuper nöjd! I like it a lot!

Good morning

Publicerad 2010-03-17 08:38:44 i

Elliot är hemma idag med och jag ska jobba 12 - 17 så Hampus får vara hemma med honom men ikväll ska fina Emelie komma hit och ta tag i mitt ris till hår. Har inte klippt mig sen i juni typ och utväxten börjar ta över för mycket. Ska bli så skönt att bli fixad tills vi åker om vi nu kommer iväg. Nä nu måste jag förpassa mig till duschen, så här kan man inte se ut när man ska jobba :P.

Dagens kommentar:

Hampus: Jag mår inte bara illa, jag är tjock också!

(eventuell gravidvarning på honom?)

Ha en bra onsdag!

Glory days

Publicerad 2010-03-16 21:50:08 i

Hade den här i lurarna när jag och skrutt gick ner på stan i det fantastiska vårvädret i eftermiddag (dock med bättre ljud än i den här versionen). Vilken lycka! Jag försökte lägga in låten genom youtube men det bara tjurade.





På väg ner på stan




Fast att jag inte borde köpa en pinal innan Stockholm kunde jag inte låta bli den här tröjan.
Från H&M of course.


Nedräkningen har börjat

Publicerad 2010-03-16 12:20:13 i

Tjohoo!!!! På fredag åker vi!!!! Hoppas Elliot hinner repa sig ordentligt bara. Ingen feber idag verkar det som men han är hemma och kurerar sig ändå. Har nyss diskat diskberget på bänken och nu pratar vi diskbergens Mount Everest inget fjuttigt Kebenekaise. Så nu är det bara resten kvar. Tvätten efter Åre bland annat och sen den vanliga städningen. Det får bli ikväll för nu måste jag plugga lite för jag tror han äntligen har somnat. I eftermiddag blir det en prommis ner på stan. Tjing tjing!




Less!!

Publicerad 2010-03-15 20:23:21 i

Är så fruktansvärt less på att vara hemma utan att kunna plugga!! Nu har Elliot feber, han hade nyss magsjuka och före det var han jätte förkyld i två veckor. Jag har också blivit super förkyld för tredje gången efter jul... Så är jag så less på att inte ha ett jobb där man åtminstone får jobba deltid. Har hållit på så här i fyra år nu. Är bara trött och less på allting!



Nåt positivt som hände idag var i alla fall att jag var till frisören med Elliot och det blev så bra=)



Före:




Efter:



Våren är nästan här!

Publicerad 2010-03-14 11:47:25 i

Nu har vi varit ute på en långpromenad runt södermalm. Jätteskönt även om det blåste ganska kallt men asfalten är i alla fall framme och solen skiner. Sitter just nu på balkongen och det är jätte varmt! Inglasad i och för sig men vad gör väl det? Nu ska jag äta upp min toast och göra mig klat för jobbet. Ses senare.

Have a nice day!





Mys framför "Bob".





Ute på promenix.

Hemma igen!

Publicerad 2010-03-12 18:07:37 i

Nu har vi kommit hem igen. Vi har haft det supermysigt och roligt i Åre. Det blev lite shopping och ett besök på chokladfabriken också. Tyvärr så har Elliot kommit på en ny tradition, att få magsjuka sista dagen. Det fick han nämligen förra året också. Han ligger och sover bredvid mig i soffan nu lillstackarn. Han har bara fått behålla några ynka skedar proviva björnbär men nu är han less på den och vill inte ha mer. Hampus är och handlar blåbärssoppa, näringslösning och sånt. Skönt att vara hemma igen i "vårvärmen", gatorna är ju till och med bara! Får njuta av det så länge för det lär väl ska komma en till omgång snö innan det blir vår på riktigt? Trist att det är slut också för vi har haft det jättebra=). Imorgon blir det back to work för min del men nästa helg drar vi.....förutsatt att Elliot har kurerat sig såklart.

Ha en trevlig kväll och glöm inte att kolla på "Solsidan"!




Godmorgon!

Publicerad 2010-03-09 08:35:10 i

Här ska vi börja göra oss klara snart. Måste hinna hoppa in i duschen men jag vet inte hur det ska gå. Vi har en snubbe här från castor som ska försöka laga vår ytterdörr som vägrar låsa sig. Han kunde typ inte laga den så han måste ta hit nån från dörrtillverkaren också. Jag står ju ogärna i duschen när nån av dem knackar på liksom. Jaja det lär väl lösa sig. Tror Elliot får vara hemma innan vi åker idag ändå så hinner han sova ordentligt. Det ska verkligen bli intressant att se hur tågresan artar sig och hur det går att byta tåg på tre minuter med ett barn, en väska och en pulka, kära nån?

Nu lyckades han i alla fall fixa dörren, tack för det!

See you later babes:)

Sorry mamsen

Publicerad 2010-03-08 22:43:42 i

Grattis på namnsdagen!!! Jag glömde skriva det imorse, hoppas du hade en bra dag ändå, trots strömavbrott.

Puss & Kram

Trött Elliot..

Publicerad 2010-03-08 22:40:01 i

Elliot fick inte sin skönhetssömn idag vilket visade sig på eftermiddagen. Han var ännu mer hyperaktiv än vanligt, jag trodde han skulle riva hela Emelies lägenhet där ett tag, nästan. Vi hade i alla fall super mysigt och fick jättegoda våfflor=).

Vi åt kyckling med röd curry och nudlar till middag och efter den var jag och hämtade ut ett paket från H&M men vad det innehöll får ni se imorgon om jag hinner innan vi åker.












Internationella kvinnodagen

Publicerad 2010-03-08 10:15:47 i

Idag är det internationella kvinnodagen så man får väl sträcka på sig lite extra? Har varit och lämnat skrutt på dagis vilket gick alldeles utmärkt. Han hade nog saknat alla barn och fröknar. Vi måste ju försöka passa på nu innan vår älskade fröken Marie slutar. Hon ska nämligen vara med och starta ett helt nytt dagis på södra berget och eftersom Elliot blir för stor för sitt dagis till sommaren så har vi sökt till södra berget. Jag hoppas verkligen vi får det!

I eftermiddag ska vi åka och hälsa på Emelie och hennes lilla charmtroll Bobo, myys! Nu måste jag försöka plugga lite. Hade nästan glömt bort att jag pluggar eftersom Elliot har varit sjuk i nästan två veckor och när han är hemma hinner man som sagt göra nada. Nu blir det nya tag och imorgon bär det av till Åre!

Jag gillar att baka...

Publicerad 2010-03-06 23:00:32 i

Jag gillar att baka, jag gillar att baka, jag gillar att baka... Jag var tvungen att tänka så ikväll när jag kom på att jag skulle baka en långpanna till Årelägret, som ska vara klar att skickas med imorgon förmiddag, suck! Så efter melodifestivalen studsade jag glatt in i köket och började vispa, not. Jag hade ju lovat och jag vill ju hjälpa till så det var bara att ta sig i kragen. Nu är det i alla fall klart! Har packat ner det mesta för jag tänkte skicka med allt som går med bussen imorgon (barnvagn, resesäng, blöjor, kläder, nappflaskor, kläder, tuttar, hakklappar, barnstolar, m.m. m.m.) så jag bara behöver ha en liiiten väska, en pulka och Elliot med mig på tåget. Nu blir det sängen. Good night folks.

Städa, städa varje fredag

Publicerad 2010-03-05 12:30:24 i

Det har vi pysslat med hela förmiddagen. Det finns inget tråkigare än att plocka grejjer överallt. Jag skurade åtminstone toaletten igår kväll. Nu ska jag "bara" bädda sängen, dammsuga och torka golven och piffa lite. Det skulle inte skada med en bukett tulpaner heller.... Elliot sussar och när han vaknar blir det nog en tur till affären och så måste vi hämta barnvagnen på dagis. Han är ju fortfarande krasslig men det verkar gå åt rätt håll så han fick vara hemma idag också. I eftermiddag ska vi få besök av min kusin Lotta och hennes familj, superkul! Elliot kommer gilla att få besök av två småkillar=). Vi ska nog beställa hem mat tror jag men jag ska försöka få till en efterrätt i alla fall så det blir riktigt fredagsmys. Nu blir det lunch för min del, sen fortsätta städa och fejja, suck, men underbart när det är färdigt!





Yoghurtpussar!

Så fruktansvärt sorgligt...

Publicerad 2010-03-03 22:53:16 i

Elliots dagis ska läggas ned till sommaren och vi mister en av de helt underbara fröknarna redan 22 Mars... Det är det bästa dagis man kan tänka sig! Fröknarna verkligen älskar barnen och sånt känner ju både barn och föräldrar. Vad ska hända nu?

Hej hej!

Publicerad 2010-03-03 21:32:08 i

Idag har det inte blivit mycket bloggat. Jag kom precis hem. Jobbade först och var sedan till kyrkan på sångövning. Nu måste jag äta nåt. Vi hörs mer imorgon då vi ska få besök av Kim och hennes barn, mys!

Storhandling

Publicerad 2010-03-02 21:39:45 i

När Hampus slutade åkte vi och storhandlade på Ica Maxi. Så nu är kylen laddad igen. Har även bunkrat upp inför tågresan ifall skrutten skulle få lite för mycket spring i benen. Det här borde väl funka?





Majskrokar, riskakor och Tom & Jerry kex=)


Eftersom vi åkte mitt i middagstid och den enda som ätit innan var Elliot blev vi lite lata och köpte hem en grillad kyckling och potatissallad till middag. Så enkelt men så gott.









Man skulle kunna tro att vi gillar frukt?




Det är gott med chokladboll=)






Nu ska jag kolla färdigt på desperate houswifes och sen gå och lägga mig i tid för en gång skull. God natt!

Chokladbollar

Publicerad 2010-03-02 11:54:31 i Resor

När vi hade kollat på bolibompa ett tag i morse tittar Elliot på mig och säger "fåå"? Det betyder alltså får som i sin tur betyder Fåret Shaun. Så han fick sitta i stolen i köket och kolla på "fåå" medans jag bakade chokladbollar. Hittade ett recept på nätet och de blev väl ganska bra. Det satt inte ihop så bra så jag fick i princip pressa ihop dem, rulla var liksom uteslutet. Elliot gillade dem i alla fall, han åt fyra stycken men sen fick jag hejda honom. Nu sover han på söta örat så jag hoppas han sover bort den dumma hostan.

Hade tänkt lägga upp lite bilder från i förmiddags men det vill sig inte så jag lägger upp dem senare om det fungerar. Nu måste jag plugga!

Sjukstuga...

Publicerad 2010-03-02 09:15:38 i

Elliot är hemma idag för hostan vill inte ge med sig. Han var på dagis igår för då var det inte så farligt men inatt har han hostat mer. Vi vill ju inte missa Åre så vi är hemma och kurerar oss. Så för att inte bli ihjältråkade tror jag vi ska baka lite. Kanske ska försöka oss på de där chokladbollarna igen. Var på Cervera igår och klämde på en sån här:





Me like!!!

Finns också på här


Det kan ju hända att jag råkar baka några cupcakes också. Det var ju ett tag sen...




Skam den som ger sig!

Publicerad 2010-03-01 22:05:36 i

Idag har jag varit och tagit bort stygnen så nu är man som ny igen=). Skrev nyss ett långt inlägg som försvann och jag orkar inte göra om det. Idag har jag varit väldigt produktiv i alla fall.

Jag har:

1. Sökt ett jobb.
2. Bokat tåg till Åre.
3. Bokat klipptid till Elliot.
4. Diskat diskberget.
5. Tvättat.
6. Tjafsat med försäkringsbolag. ( jag vann, än så länge)

Jag och Elliot ska alltså åka med och hjälpa till på Årelägret i år igen, men de åker upp på söndag och vi åker upp på tisdag. Så Elliot ska åka tåg för första gången. Hur ska detta gå??





Trött kille på väg hem från dagis.

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela