Proud Mama

Hahaha..

Publicerad 2010-10-25 13:30:20 i

Jag har precis gjort två yrkestest.

Det ena sa att jag borde bli polis, det ville jag faktiskt bli en gång i tiden men inte nu.

Det andra sa att jag är en bra organisatör (hahahahahaha!!) och därför borde jag jobba som reseledare eller på pr/eventbyrå. Det lät ju i och för sig som roliga jobb. Det första alternativet går ju bort med tanke på Elliot och det andra går nog också bort för det finns ju inte alltför många eventbyråer här i stan.

Jag tror jag vet vad jag vill bli, det är inte heller nåt som är enkelt att bli just här men man vet aldrig...

Fortfarande sjuk...

Publicerad 2010-10-25 12:09:14 i

Så är läget. Har lyckats dra på mig ett halsvirus, så typiskt mig. Varför kan inte jag få halsfluss som normala människor? Jag var till primärvården igen på lördagkväll för då hade jag så ont så jag ville bara grina. Då sa hon att det gör lika ont som halsfluss men antibiotika hjälper inte eftersom det inte är bakterier. Tack sa jag men det visste jag redan eftersom jag hade det här eländet i våras också!! Det enda jag kan göra är att vänta på att det ska gå över. Så jag väntar...

Elliot är också sjuk nu stackarn, igår kväll hade han feber och var inte pigg. Nu sover han middag så jag hoppas han repar sig lite.

Så vad händer utanför södermalm då?

Inte bra

Publicerad 2010-10-20 11:20:30 i

Så kan man väl sammanfatta hur jag mår just nu. Mitt huvud spränger och halsen vill inte heller vara med. Känns som jag ska svimma när jag reser mig upp så jag kommer nog ligga i soffan tills jag hämtar Elliot på dagis. Vad har ni för er då?

Good day! ( som Fez i that seventies show skulle ha sagt)

Ögoninfektion...

Publicerad 2010-10-19 20:08:35 i

Det var det jag fick igårkväll. Läkaren trodde inte att det hade med nagellacksborttagningen att göra så det kanske inte var mitt fel ändå =). Nu har jag fått ögonsalva och svullnaden har gått ner lite iaf. Känns som att jag har en förkylning på g men det tänker jag ignorera så länge. Sjukt trött så det blir nog en tidig kväll i kväll om jag ska ta mig till jobbet imorgon.

Natti natti.

Klant

Publicerad 2010-10-19 10:05:03 i

Jaha då var man hemma från jobbet då, och Märtha försök att inte skratta ihjäl dig...

Igår kväll när jag kom hem från jobbet tyckte jag att det var dags att fräscha till naglarna lite. Det behövdes verkligen. Sagt och gjort, jag tog bort det gamla nagellacket (tvättade även händerna) och klippte och filade och hade mig. Sen petade jag mig i ögat och efter en timme svällde hela ögat igen.

Men bra!!!!

Ja, så nu sitter jag här med fina naglar och ser ut som att jag gått en runda mot Tyson. Vårdcentralen nästa.

Jag skulle kunna lägga upp en bild på eländet men jag tror vi skippar det. Hoppas verkligen att det lägger sig lite tills imorgon så jag kan gå till jobbet utan att skrämma ihjäl kunderna...

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela