Proud Mama

Ursäkta mig

Publicerad 2010-09-21 11:03:34 i
Ja, här händer det ju inte mycket...

Ni är verkligen trogna läsare som orkar komma in och kolla fast jag inte skrivit nåt på över en vecka, men jag har mina anlednngar.

Som jag skrev förut så har jag fått jobba mycket nu, och det är ju jättebra, det är bara det att Elliot fortfarande inte trivs på dagis. Inte det ultimata sammanträffandet. Vi har försökt drygt en månad nu för att se om det skulle förändras men det har det inte gjort.

Så vad gör man då? Jo man ringer och förklarar vänligt läget för förskolechefen igen, och vad får man för svar?

"Om ni är så missnöjda kan ni byta dagis!!"

Vi får väl se säger jag!!!

Så nu har jag mailat till områdeschefen så jag hoppas att han/hon har lite mer förståelse än förskolechefen.

Vi har verkligen inte varit otrevliga på nåt sätt och då blir man väldigt arg när man får ett sånt bemötande. Det är inte bara vi som är missnöjda heller. Igår på föräldramötet fick vi höra att det var fler som kände likadant.

Det är väldigt jobbigt att gå och jobba när man vet att han inte mår bra. Särskillt som han egentligen älskar att gå på dagis. Det var aldrig några problem förra året, men då gick han också på den bästa förskolan med helt underbara "fröknar".

Det gick ganska bra att lämna idag så nu ska jag försöka få nåt vettigt gjort.

Ha en bra dag!

Trött...

Publicerad 2010-09-09 14:40:16 i

Jag har inte riktigt haft ork att skriva så mycket här på sistone. Det har mest att göra med att jag har jobbat dygnet runt känns det som. Jag var i alla fall ledig i helgen och det var ju trevligt. Vi var och hälsade på mina päron på lördagen och på söndagen kom Birgitta, Pelle och Emil och käkade tacos, mysigt helt enkelt! På kvällen åt vi hallonpaj i lekparken och det var inte heller helt fel.

Det är så mycket jag skulle vilja hinna som jag får lite ångest över att jag inte hinner, t ex studierna. Jag fick tillbaka en uppgift för ett tag sen som jag fick bra betyg på och det var ju roligt. Sen håller jag på att dra igån en annan grej som jag inte direkt kan skriva nåt om än men som verkligen känns kul. Jag skulle behöva fler timmar på dygnet.

Jag somnade när jag skulle lägga Elliot också, inte bra, jag är inte någon som kan ta en powernap, det är helt omöjligt för mig, då blir hela dagen förstörd sen. Som att man har gått ner i stand-by läge och inte kommer igång ordentligt resten av den dagen.

Vi ska nog till Birgitta och Emil och cykla när skruttas vaknar, och sen blir det lovsångsövning för min del. Nu måste jag skala potatis, suck...

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela