Proud Mama

Göteborg Februari 2011

Publicerad 2011-02-28 15:59:18 i Resor







På väg in i provrummet=)





Lunch på ett Franskt fik.
De hade den godaste pastan jag någonsin ätit.
Såsen innehöll parmesan, citron och champinjoner m.m.





På lördagen bjöd Jenny på hembakat bröd och smoothie till frukost..
Bättre än värsta hotellfrukosten!





Hon har de sötaste assietterna jag sett, I love them!










Fika inne i stan på Soho.
Vi delade på en supergod passions-cheesecake.
Har tyvärr ingen bild på den fast jag var helt säker på att jag tog en?





Jennys kompis Gustav kom och lagade middag till oss på kvällen.
Tacos Fritos!
Sjukt, sjukt gott! Verkligen en stor konkurrent till de vanliga tacosarna(stavning?)
Jag måste få receptet så jag kan sprida den här rätten vidare=).






Hallon cupcakes med creamcheese-frosting till dessert!





Jag vet att det är mycket matbilder nu men här kommer kronan på verket.
Den traditionsenliga brunchen på EGG & MILK!























Tack för en fantastisk helg!

Jag längtar redan tillbaka=).





SJ i ett nötskal

Publicerad 2011-02-28 15:14:56 i Resor





...efter den värsta tågresan EVER! Från början skulle mitt tåg ha gått raka vägen från Göteborg med slutstation Sundsvall och jag skulle ha varit framme 23.20.

Så på dagen går jag in på "tågtavlan" (en app till Iphone) och kollar så inget har hänt med mitt tåg och allt ser normalt ut. På eftermiddagen typ 45 min innan tåget ska gå så går jag in igen och då står det att tåget är inställt. Så jag ringer till SJ och frågar och killen jag pratar med ringer i sin tur till trafikledningen för att kolla. Han säger att tåget går som vanligt men att det är nåt fel på systemet så det ser ut som att det är inställt.

Jag kliver på tåget och hamnar bredvid eller snarare mitt i ett fotbollslag med killar i 16-17 års åldern. Har ni någon aning hur speedade de kan bli? Alla som har småbröder vet, det blir värre än småbarn. Saker flög fram och tillbaka. När konduktören kommer så säger han att tåget är inställt från stockholm till sundsvall så "jag får återkomma till dig". Det gjorde han inte utan jag fick fråga honom igen. Det var iaf inställt och mina alternativ var att ta nattåget eller sova kvar tills imorgon. Några ersättningsbussar tänkte  de inte sätta in.

Mamma försöker desperat boka in mig på en buss som ska gå 21.15 men det går inte via nätet och ingen svarar när man ringer. Helt plötsligt så stannar tåget mitt ute i skogen. Man ser inga hus eller vägar i närheten. Då har det blivit nåt fel på ström-mottagaren så tåget har ingen spänning och vi kan inte åka vidare. Då är jag i upplösningstillstånd! Jag blir galen! Vi kommer att få sova här inatt och frysa ihjäl! Efter det så tar batteriet i cafévagnen slut så den blir helt svart. Det fattas ju bara att hela tåget blir svart...

Efter en halvtimme får de ordning på grejjerna iaf och vi fortsätter. Vi kommer fram 40 min försent så jag springer till busstationen för att fråga om det finns någon plats kvar. Det är helt fullt. Jaha, så jag springer tillbaka till centralstationen men jag hittar inte så jag frågar en tjej som ser ut som hon jobbar där. Hon visar mig vart jag ska, hon frågar dessutom vad som hänt och säger att det är deras fel och att de måste ersätta mig. Världens trevligaste, plusspoäng till dig!!

Jag hittar tillslut och blir inbokad på nattåget. Fråga mig inte varför jag inte stannade kvar en natt istället. Nattåg måste vara det absolut värsta sättet att resa AllA kategorier. Jag hamnar såklart i en slaf längst upp med ungefär 70 cm till tak och inte ett elutag i hela hytten. Så kolla på film är ju out of question... efter fyra timmars dålig sömn är vi framme. De hade i alla fall hövligheten att ordna en taxi till mig så jag slapp gå hem kl 04.00 på morgonen...

Helgen har annars varit helt AWESOME! Bilder kommer i nästa inlägg=) Jag var bara tvungen att gnälla av mig lite.

Direkt från Guldheden

Publicerad 2011-02-26 12:06:28 i Resor

God morgon! Sitter hos Jenny och har precis ätit en jättegod frukost med hembakt bröd och smothie! Vi ska snart röra oss in mot stan så får vi se vad vi hittar på. Lite mer shopping lär det ju bli:D. Köpte en present till skrutten igår plus en galet fin blus på Zara men den är gjord av 100% silke? Bara kemtvätt alltså? Kan man verkligen inte tvätta silke själv, nån som vet? Såg en sjukt snygg trench till Elliot också, måste kanske köpa den.. Ikväll blir det bio! The kings speech ska vi se. Hampus ringde imorse och berättade att igår kväll så hade han tvättat, skurat badrumsgolvet för hand(!) och vikt tvätt framför Skavlan. Min alldeles egna lilla hemmafru=). Försökte ladda upp bilder men det vill fortfarande inte. Får se om det funkar ikväll annars får ni se när jag kommer hem. Ha en bra lördag!

CPR

Publicerad 2011-02-24 10:07:58 i Nonsens

God morgon! Mina inlägg kommer fortsätta se ut så här ett tag till är jag rädd. Min dator är och får hjärt- lung räddning just nu men jag tror tyvärr inte att den går att rädda. Det här kunde inte hända vid en bättre tidpunkt! Om den är död kommer jag gråta blod för det innebär att jag har förlorat 4000 bilder... Resten spelar ingen roll. Jag förstår inte varför jag måste göra precis ALLA misstag innan jag lär mig. Man tänker ju alltid att man ska göra en backup om nåt sånt här skulle hända men det gör man(jag) ju inte! Min dator ska ju inte gå sönder liksom? Jag utnämner mig själv till veckans nöt. Nä nu måste jag städa färdigt och börja packa inför Göteborg! Borde även gå och lägga mig igen snart då tåget går kl fem imorgon... Good day!

Datahaveri!

Publicerad 2011-02-23 09:55:12 i Nonsens

God morgon! Om inlägget ser konstigt ut så beror det på att jag bloggar från min Iphone. Det beror på att min dator har pajjat. Det kan ha att göra med att Elliot för några månader sen böjde skärmen baklänges hela vägen ner. Den har funkar hittills men nu verkar den ha gett upp. Vilken tur att lillebror jobbar på Granit. Jag kan inte förstå varför Blogg.se inte har någon app som gör det smidigt att blogga??? Fixat nu!!! Så det går inte att lägga upp bilder, eller det går men då måste man skicka ett mms till bloggen och det orkar jag inte. Man kan inte göra mellanrum mellan styckena heller så det är därför all text är ihoptryckt. Idag borde jag göra tre saker: städa, rensa garderoben och tvätta. Vem vet jag kanske lyckas också nu när jag inte kan sitta framför datorn...?

Champions league...

Publicerad 2011-02-22 21:01:28 i Nonsens

Åttondelsfinal med Real Madrid vs Lyon... Så ni kan ju tänka er stämmningen här hemma. Jag sa i ett svagt ögonblick att jag skulle kolla på matchen. Vi får väl se om de klarar det den här gången, det har ju inte gått så bra de senaste åren...

Nu räcker det med fotboll. Jag var ju hos Helena idag och det var supermysigt. Hon hade en jättefin lägenhet! Jag undrade ett tag varför vi flyttade ifrån stenstan... Det känns jättekul att ha träffat henne och att vi ska hjälpa varandra med företagen=)!

När jag var där lyckades jag sabba ena dragkedjan på den turkosa overallen, först fick jag ett psykbryt men sen insåg jag att det var lika bra för nu har jag hittat ett par exakt likadana blixtlås men olika färger. De jag hade innan var inte exakt lika. Plus att de här har stoppar där uppe så att det inte händer igen. Så nu väntar jag bara på att få hem dem.

Elliot fick åka buss med dagis idag. De hade åkt till Sidsjön och matat ankorna. Så berättade fröken att på torsdag ska de ha disco på dagis eftersom han och några till ska flytta över till storbarnen, det är egentligen flest i hans ålder vilket det inte är där han går nu. Så imorgon ska de baka chokladbollar:).

Natti natti!

Möte

Publicerad 2011-02-22 09:58:41 i Nonsens

Idag ska jag träffa den här bruden=). Hon har också ett eget märke, hon syr bland annat super snygga baby halsdukar/dreglisar och mössor. Vi ska prata lite om hur vi kan hjälpa varandra att lyckas och kanske om framtida sammarbeten, KUL, KUL, KUL! Fick precis ett sms att min kompis Linda och hennes ursöta dotter kommer också. Den här dagen kan inte bli bättre;)!

Inredning

Publicerad 2011-02-21 10:23:18 i Inredning










Så här ser det ut i vårat kök nu =). Älskar steghyllor, så enkelt men så snyggt! Det ska väl kanske stå nåt annat än foton där också. De som står där nu ska ju upp på väggen, vilken dag som helst nu.... Man tager vad man haver.

Ögoninflamation

Publicerad 2011-02-21 10:17:53 i Nonsens

Ja, det åkte jag på igår igen. Blev sjukt less för nu orkar jag inte vara sjuk mer, men det är redan mycket bättre så det tackar jag för!

I lördags var vi på 50 års fest i Ljustorp, mycket trevligt! Igår var Hampus och Elliot på minisim. Ja det var väl vår helg.

Happy Måndag!

08.35

Publicerad 2011-02-18 08:43:19 i Nonsens

God morgon!

Har bara tid med ett snabbt inlägg innan vi ska iväg till dagis och jobb. Jag börjar i och för sig inte förrän kl 12 men jag måste ändå lämna Elliot senast 9.15 så då går jag ner på stan när jag ändå är på G.

Igår var en superdag! Jag fick ett jätte positivt besked om ett fotosamarbete med företaget. Så pratade jag lite med den här tjejen och vi kommer nog också kunna hjälpa varandra mycket=).

På kvällen var jag på cellgrupp med en massa goa tjejer! Så det var en bra dag helt enkelt!

Vi hörs ikväll.

Ha en fin fredag!

Dinner

Publicerad 2011-02-17 09:58:28 i Mat & Bak










Det här åt vi igår och det var så gott så jag lägger ut det på bloggen. Det är stekt kyckling med teriyakisås som jag hällde i stekpannan på slutet. Broccoligratäng, koka broccolin, häll på en färdig kelda ostsås, riv över ost och in i ugnen 200° tills det ser färdigt ut. Så gjorde jag cous cous till. Mmmmm...

Mammas hjärta

Publicerad 2011-02-17 09:50:40 i Elliot

Måste bara visa vad Elliot hade gjort till oss på dagis till alla hjärtans dag!









Killen har ju talang!


Hey Ho Let's Go

Publicerad 2011-02-17 09:48:38 i Nonsens






Japp, då var busungen på dagis så nu är det bara och köra. Jag insåg igår att jag hade beställt för korta dragkedjor till en av overallerna, SUCK! Så nu måste jag sprätta bort alla kantband och sen sy fast dem igen + dragkedjan. Men nu ska det bli klart!!! Så jag har egentligen inte tid att blogga, men igår när jag kollade statistiken så fick jag en chock, många nya läsare har hittat hit, kul!











Förresten så är det idag ett år sen detta hände.


En bild säger mer än tusen ord

Publicerad 2011-02-16 15:03:40 i Elliot

Det må vara en klyscha men det är i alla fall sant :).

Idag är jag ledig för första gången efter mitt åtta dagars maraton. Inte nog med att jag har jobbat jag har dessutom varit apförkyld. Så nu när Elliot sover middag så satte jag mig framför datorn men jag kommer på mig själv då och då att jag sitter och stirrar in i väggen istället för jag orkar inte koncentrera mig på nåt, haha!

Vi var till Birsta på förmiddagen för att vi skulle göra något vettigt idag och jag hade inte tänkt köpa nåt men så hittade jag tre superfina fotoramar som jag inte kunde låta bli, men de var ju så billiga! Så nu ska här göras en fotovägg som jag har planerat sen vi flyttade hit men det tog liksom stopp. Nu har inspirationen kommit tillbaka så nu ska det fixas!

Jag har väl egentligen en miljard andra saker jag borde göra istället som att: S.T.Ä.D.A, tvätta, sy färdigt overaller m.m. Jaja, det ordnar sig.

Så här fint inramade blev våra foton....












Vi är nästan lite lika på den här bilden eller var tycker ni:P?






Namnlappar!

Publicerad 2011-02-07 13:39:54 i

När man har småbarn som går på dagis är detta nästa något livsnödvändigt, eller har jag fel? Tills nu så har vi bara kört med märkpenna och det är ju bättre än inget men det håller inte alltid i tvätten. Ja, eller, det håller men man ser inte vad det står... Så jag googlade på det och bland alla vanliga tråkiga lappar hittade jag dessa. Så jag tänkte bara tipsa om dem så blir märkandet mycket roligare!?!







Ni hittar dem här.

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela