Proud Mama

Sol och bad

Publicerad 2011-07-20 17:49:36 i Nonsens

Det har det blivit mycket av denna sommar. Inte mig emot! Idag blev det sporthallsbadet som ni kanske såg i det tidigare inlägget. Det är verkligen mysigt där!


Vilken dag...

Publicerad 2011-07-19 20:39:22 i Nonsens

Dagen har innehållit både glädje occh sorg. Det känns dumt att skriva allt här men konstigt att inte uppmärksamma det heller, som att inget hänt liksom. Ni som känner oss får fråga i så fall.

Trots det var vi på kubenbadet med Elliot, Anna var också med och på eftermiddagen kom Hampus och Jonas också. Efter det hämtade de Benjamin och kom och åt hos oss. Vi avslutade dagen med en sväng i lekparken. Halv åtta somnade Elliot i mitt knä i soffan.
Helgen

Publicerad 2011-07-18 11:09:16 i Nonsens

I lördags åkte vi till mina föräldrar och hälsade på en sväng. Fikade en massa gofika och grillade. I söndags var vi bjudna till Emeli på födelsedagskalas=). Hon är kanske ännu mer baktokig än vad jag är;) och jag vet inte hur många sorter hon hade bakat, super gott och super kul att få ses! Idag fyller hon år så många grattiskramar till dig!!!=)

Efter vi hade varit hos Emeli åkte vi hem och grillade lite mer. Hampus kompis Andreas kom och hälsade på och åt med oss, vi satt på balkongen tills kl va tio tror jag. Härliga tider!

Nu blir det till att öka takten, dags att parkera sig vid symaskinen. Igår var det symaskinens dag förresten, så kom ihåg att ta hand om era maskiner lite extra??

Emeli, hon kan hon:)

Mamma med för den delen...:)

Loppisfynd!

Fredag!

Publicerad 2011-07-15 10:37:52 i Nonsens

Godmorgon!
Idag sov hela familjen till halv tio tror jag. Så nu är det bara att sätta igång och sy vidare. Just nu syr jag på två långärmade t-shirts=).
Kl ett ska vi hämta Hanna och åka på lite loppis! Eftermiddagen och kvällen avslutas med tvätt-stuga och det ser jag fram emot lika mycket som nått annat. Det ska bli så skönt att få tvätta ALLT och inte bara en maskin då och då.
Elliot sov jättebra i sin säng inatt. Jag däremot kunde inte sova, det var ju så tomt, va ska han ligga där på andra sidan väggen för? Kl fyra var det någon som hade hämtat honom i alla fall, och det var inte jag;).
Ha en bra dag!

Sova i sitt eget rum...

Publicerad 2011-07-14 21:08:54 i Nonsens

Det gör Elliot just nu! För första gången, det är ju skönt att kunna röra sig i vårt sovrum nu när växasängen inte står där men det känns väldigt tomt. Mammas bebis är stor nu. Han tyckte allt att det var lite konstigt att han skulle sova där, men när jag sa att han kunde komma över till oss om han vaknade sen så var det inga problem. Men kommer han inte så får jag nog gå och hämta honom;).
Dagen har varit lugn. Jag sydde på förmiddagen och på eftermiddagen kom Anna, Wille och Line och hälsade på och busade lite. Sen kom Jonas och så grillade vi hamburgare som vi åt i lekparken, väldigt mysigt.

Nu ska jag fortsätta sy, vi hörs imorgon=)!

Topmodellen Line=)

Busungarna in action!

Storkille!

Garderoben

Publicerad 2011-07-13 20:21:37 i Nonsens

Ja där har jag spenderat större delen av dagen, men nu är den äntligen rensad. Mamma kom in med skrutten mitt på dagen och han var helt färdig. Han har väl fått för mycket frisk luft eller nåt? Nu ligger han och sussar och jag ska parkera mig vid symaskinen.

Ni missar väl inte damernas semifinal kl 20.35 mot Japan?

Ha en fin kväll!Den här onepiece-overallen och mössan ingår i min kollektion. Det enda som fattas är trycken=).

Så här kan vi inte ha det...

Publicerad 2011-07-12 21:09:51 i Nonsens

Dålig uppdatering igen...

Sedan sist så har vi varit på Mallis, Furuvik och badat en massa. Ja, samtidigt som jag jobbat med kollektionen såklart.

Igår åkte Elliot till mommoj och kommer inte hem förrän imorgon, pratade med honom nyss och det gick ingen nöd på han om man säger så...:) Hampus är på möte med sitt företag så jag är helt solo här hemma. Smyger ändå runt på tå och har tv:n på lägsta :P.

Försöker kurera min onda hals för jag har egentligen inte tid att göra nåt annat än att sy, sy och åter sy. Snart gäller det....vad har jag gett mig in på??Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela