Proud Mama

White christmas!

Publicerad 2011-11-25 19:56:40 i Nonsens
Advents känslan har infunnit sig! Fast det känns lite som att man har plockat fram grejerna två månader för tidigt med tanke på vädret. Men jag klagar inte.

Ha en trevlig fredagkväll!


Praktvurpa

Publicerad 2011-11-18 12:49:37 i Nonsens

Ja, nu har jag gjort mitt för den här vintern så nu är jag klar. Om någon befann sig på fredsgatan vid tio tiden så skrattar de nog fortfarande. Det gör inte jag dock, jag kommer inte göra det imorgon iaf...

Det var ingen dålig uppvisning, jag var fullständigt oförberedd, benen flög rakt upp men jag måste ha bra reflexer för jag hann iaf ta emot mig med armarna, och svanskotan...

Så om ni undrar så är det halt ute, väldigt halt ute! Det kanske hör till historien att jag halkade två gånger till innan jag kom ner på stan. Inte med lika förödande resultat men ändå.

Håll er inne för Guds skull!Blogg.se

Publicerad 2011-11-16 10:36:02 i Nonsens
Skärpning! Nu har jag mailat fram och tillbaka med dem hela dagen igår och fortsätter även idag. Jag kan inte lägga upp bilder på bloggen via datorn. Ganska störande.

Så kommer de med tips som: Du vet väl att bilderna måste vara sparade som jpeg, gif m.m. Så svarar man att självklart är det rätt format på dem, jag har ju alltid gjort så här förut och det har fungerat. Jag testar ändå att spara om dem till ett annat format som också ska funka men det går i alla fall inte. Så jag mailar igen och då får jag till svar: Har du verkligen sparat om dem då och inte bara bytt namn på filen, för många tror att det räcker med det men det gör det inte. Så svarar man: "Vad tror du själv???" Nej, det gjorde jag inte men, nu har jag mailat en av bilderna som inte funkar så får vi se vad de svarar den här gången. To be continued...

Jag får blogga från mobilen helt enkelt.

Idag blir det mösstillverkning och möte med Terese från Almi!

Have a nice day!

Color Splash

Publicerad 2011-11-15 15:09:46 i Nonsens

Min lillebror tipsade mig om ColorSplash igår. En barnsligt kul app som man kan göra såna här bilder med t.ex.:)

Sjukstuga

Publicerad 2011-11-14 10:54:21 i Elliot

God morgon!

I helgen har vi varit i Ljustorp med en sjuk Elliot. Han hade feber och ont i öronen hela lördagen men på kvällen så repade han sig. På söndagen firade vi farsdag lite innan vi åkte hemåt på eftermidagen.

Vi gjorde ett stopp på Birsta för att kika runt och där hittade vi finaste mössan till Elliot! Vi har varit ute efter en supervarm mössa som verkligen täcker öronen och helst kinderna också så gott det går. Det funkar ju liksom inte med vad som helst om det ska bli ännu en vargavinter. Hur som helst så var han sjukt söt i den här. Tyvärr har jag ingen bild på honom i den än för min Iphone är död för tillfället. Går inte att ladda eller nåt, hipp hurra, jag som har hela mitt liv i den.

Jaja, det som inte dödar härdar. Hoppas ni får en bra start på veckan!


Tekniken är inte med mig idag så vill ni se mössan får ni klicka här!

Gårdagen

Publicerad 2011-11-09 10:29:44 i Nonsens
Igår blev Elliot hemma då han vaknade och sa att han hade ont i halsen. Det var inte så farligt, jag tror deg mest var så att han ville vara hemma.

Vi tog en tur ner på stan med vagnen, det blir ju så sällan nu när man jobbar hemifrån. Vi mötte upp pappan och åt en super god lunch på Bryners. Har ni inte varit där än så gå dit!

Sen gick vi och slarvade på stan ett tag innan vi gick hem och kollade på Bilar filmen.

Mini Rodini!

Publicerad 2011-11-03 15:55:34 i Elliot
Jag älskar det märket, de har barnkläder och vi har precis beställt den här vinteroverallen ifrån oiidesign.se. De har alla barnmärken värda namnet, förutom mitt, men det ska jag snart ändra på;)! Så är ni fortfarande ute efter vinterkläder till ert barn så kolla där.Han kommer va så snygg i den!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela