Proud Mama

Nytt i butiken

Publicerad 2011-09-30 16:14:17 i Nonsens
Idag när vi var på stan hittade vi snyggaste kängorna och onepiecen till Elliot. I väntan på dem som jag har gjort vill säga.:)
Ducky tie

Publicerad 2011-09-29 10:47:04 i Nonsens

Måste bara länka till det nyaste avsnittet av How I met your mother, det är så sjukt bra! Ni har väl inte missat att det kommit ut en ny säsong? Det visas inte på TV än men om ni vill kolla så finns det här.
Ha en härlig torsdag!

Dagens design

Publicerad 2011-09-28 16:29:28 i Nonsens

Idag har jag suttit vid symaskinen, och det slutade i en mössa till mig själv! Det är inget som jag tänkt sälja men man vet aldrig. Finns det efterfrågan så, kanske?

Godmorgon onsdag!

Publicerad 2011-09-28 10:12:15 i Nonsens

Äntligen har blogg.se tillverkat en app som man kan blogga ifrån, inte en dag försent.

Idag ska jag jobba, ev baka(igen, jag vet, jag måste ha en störning), och ikväll kommer Märtha hit och hälsar på!

Har lite svårt att koncentrera mig dock. Tankarna är hos en vän som inte mår bra alls. Tänker på dig vännen!

Macaroner...

Publicerad 2011-09-27 22:47:05 i Mat & BakSå här kan det se ut när man lyckas. Idag gjorde jag dubbel sats och testade smakerna choklad och hallon. Det slutade i katastrof. Jag lyckades inte få till kragarna, vilket är hela poängen med macaroner. Jag misslyckas inte ofta när jag bakar så när jag väl gör det blir jag sjukt irriterad! Men det är väl bara att försöka igen...:)

Det är klart!

Publicerad 2011-09-22 10:03:44 i NonsensKollektionen är äntligen klar!!!! Det som är kvar nu är tryck, sen fota och sen skickas iväg! Nu börjar det bli spännande på riktigt!

Har precis varit upp med Elliot på dagis, är bara hemma en sväng för sen ska jag träffa en tjej på Sundsvall Business Region. Hon är grym på att strukturera upp saker. Det kan ju lätt kännas lite rörigt när man ska ha koll på allt, man vet inte vart man ska börja och i vilken ordning. Nu har jag ju kommit en bra bit men det är aldrig fel med feedback.

I eftermiddag blir det städning och bakning som gäller och sen kommer Märtha hit och hälsar på. Det tycker vi om!=)

Ha det gott!!

Stenstadsdagarna!

Publicerad 2011-09-06 12:49:51 i Elliot


"Man får bara köra på låtsas mamma"

Kusinerna åkte häst och vagn...

...brorsorna också för den delen.När vi precis hade satt oss på vagnen så frågar Elliot, "mamma, vart är motorn??". Han köpte inte riktigt att det var pållen som drog alltihop så vi kom överens om att den satt under vagnen...vad gör man inte för husfriden?:)

Back in the game

Publicerad 2011-09-06 12:37:21 i Bonnie & Elliot

Här har det varit lugnt ett bra tag, tyvärr. Jag har inte mått så bra de senaste månaderna. Det visade sig vara magsår, men nu, jag törs knappt säga det, kan jag äta igen!!!! Thank God!!! Snacka om att man har tagit det förgivet innan. Nu är det mycket bättre och jag jobbar på med företaget.

Det blev en tripp till Formex förra torsdagen, jag förstår inte hur man kan få in så mycket inspiration på en så relativt liten yta? Helt klart värt ett besök! Synd bara att man inte kan handla till sig själv, man kan ju bara beställa till företaget.

Idag har jag sytt färdigt en kjol, jag är riktigt nöjd med den måste jag säga, Elliot var oerhört söt i den iaf;). Han får vara min ofrivilliga modell, även för tjejplaggen. Det enda som är kvar att sy egentligen är ett par byxor, om jag inte kommer på nåt annat som bara måste komma med den här gången. Det är svårt att begränsa sig ibland.

Det som kommer finnas i kollektionen är:

  • Fårskinns-overallerna
  • Jumpsuit-overallerna
  • En kjol
  • Ett par byxor
  • Två långärmade T-shirts
  • En kortärmad T-shirt
  • Två halsdukar, en mindre o en större modell
  • Mössor
Det som är kvar att göra är trycken och broderierna. Frågan är också om jag kommer kunna ha personliga tryck. Det var ju det som var tanken från början. Vad tycker ni? Hur viktigt är det?

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela