Proud Mama

Christmas time

Publicerad 2008-11-27 10:42:40 i

Idag vaknade vi 07.30, jag gillar inte den här trenden att han vaknar tidigare och tidigare...
Idag ska vi i alla fall försöka göra lite juligt här inför första advent, eftersom jag kommer jobba fredag till söndag. På något konstigt vis får jag alltid jobba på julskyltningen, alltid, det slår aldrig fel. Så eftersom jag är en sån förutseende och organiserad människa så hann jag inte ta ledigt heller:P Sen har vi som vanligt 500 ärenden att springa också, får väl se om vi hinner med några. Igår tappade jag dessutom bort min ena kära skinnhandske *gråter*. Bara för att jag för en gångs skull köpte lite dyrare....jag blir så arg på mig själv!!! Hur kan man vara så idiotiskt dum så man lägger dem på vagnen när man(jag) vet att de alltid ramlar ned och att jag hittills bara har haft "tur" som har sett dem i tid, DUMSKALLE!! Gaahhh!!!

Men nu ska jag ta och lugna ner nerverna och bygga pepparkakshus:P

Bye

Granit

Publicerad 2008-11-26 10:07:09 i

Igår blev det lite shopping när Hampus kom hem, bland annat på Granit som jag aldrig har handlat hos förut. Det har ju massa förvaringsgrejjer men även ekologiska kläder. Igår var det dessuton halva priset på alla kläder så Elliot fick dessa supersöta thaibyxor fast i svart, synd bara att jag inte hittade någon blid på dem bakifrån men Elliot ska få vara modell nästa gång han har dem så att ni får se. Det blev även två glasburkar till välling och grötpulver för nu är jag less på plast!




Blev även ett par juliga gardiner på hemtex och lite julkulor och sånt på ikea.


Webbkamera=)

Publicerad 2008-11-26 09:43:52 i Elliot


Vi var tvungna att leka lite med webbkameran igår eftersom inte alla tycker det är lika roligt att blogga som mig;)

Elnät!!

Publicerad 2008-11-25 13:38:28 i

Det kom nyss förbi en snubbe från stadens elnät hit och plingade på dörren det värsta han kunde, självklart hade jag sovit ner Elliot max fem minuter innan. Eftersom vi har den mest högljudda ringklockan i sveriges historia så vaknade han såklart. Vad ska man behöva göra? Sätta upp en lapp på dörren där det står "Eventuellt barn som sover, visa hänsyn, knacka!!" Jag tror jag ska tillverka en sån genast...

Cross by Jon Olsson

Publicerad 2008-11-25 13:30:01 i






De här skidkläderna skulle inte sitta fel till påsk när vi ska till Åre med familjen, mamma, pappa, lillebror och hans tjej. Jackan eller byxan skulle dock gärna få vara i brunt som också fanns som alternativ. Jag ser jättemycket fram emot det, det ska bli så roligt att äntligen få åka lite bräda, mysa och rejsa runt Elliot i en pulka=)

Gomorron gomorron!

Publicerad 2008-11-25 09:36:40 i

Imorse var vi uppe pigga(?) och glada kl sju ungefär. Sen har vi inte gjort så mycket, skrutten har ätit och sovit en skvätt till. Funderar starkt på att åka ut till ikea en sväng och handla lite smått och gott. Julgrejjer, både inredning och pynt behövs:) Igår gjorde vi inte så mycket, tvättade tre maskiner med tvätt och lunchade med en kompis på stan.

Kraam!

Blä!

Publicerad 2008-11-21 10:06:45 i



Jag håller med! Men nu är det så otrivsamt här så ingen vill vara hemma längre, dags att dra på sig gummihandskarna:P

See you later.. 

Gå ut och gå!

Publicerad 2008-11-20 12:24:47 i

Nu ska vi gå ut och gå! Sen får vi se vad som händer, men ikväll blir det i alla fall streetdance för hela slanten, jipppieee. Kanske även fika med en kompis efteråt.

Ha en bra dag! 

Inspiration!

Publicerad 2008-11-20 12:21:28 i

     


                    

Något av det här kanske skulle passa på vår glitter och glamour julfest=)

Hej hej!

Publicerad 2008-11-19 21:52:46 i Elliot

Hej hej!

Idag har vi varit på stan en sväng och kollat läget, letar efter något att ha på mej på Julfesten med jobbet. Det ska nämligen vara "glitter och glamour" tema. Kul med tema, får se vad vi kan hitta på för outfit=) Var även runt på alla butiker som har barnkläder och letade efter någon fin julutstyrsel till skrutten. Innan vi gick hem slank vi förbi min absoluta favorit inredningsbutik. Skulle helst ha tagit med mej hela butiken hem för nu är jag så sugen på att göra om lite här hemma! Det blev i alla fall en jättefin julstjärna. När vi kom hem så lagade jag lax med klyftpotatis( made from scratch, inget färdigköpt skräp alltså=) och en kall sås med avokado, creme fraiche, sweet chili, salt och citron. MUMS! Tänkte lägga in en bild på på underverket men Hampus mobil (som jag tog bilden med) vill inte samarbeta med mej!! Sista gången jag lånar den att fota med! Ni får se lite andra trevliga bilder från vår dag istället:)




Lilleskrutt som är så duktig på att sitta i sin nya stol! Ganska mallig också;)



Kan även äta majskrokar helt själv, de är så goda tycker han, mamma tycker att de smakar frigolit.



Men man kan också använde dem som lösmustasch...ett hett tips såhär inför jul.


När vi kom till Zara så orkade han inte titta på kläder mera..

Natti natti..

BEN & JERRY'S

Publicerad 2008-11-18 18:55:13 i

Jag har bara en sak att säga mmmmmmmmmm.....mm. Har just testat den godaste glassen jag någonsin smakat! Vaniljglass med chokladbrownies och hallonsås. Hampus ringde när han var på väg hem ifrån jobbet och frågade om han skulle köpa hem något och mitt svar är nästan alltid Ben & Jerry's glass:P Är barnsligt förtjust i den, men man behöver ju inte ha så dåligt samvete för en del av vinsten går ju till välgörande ändamål! Mer glass till folket!

Hej å hå!

Publicerad 2008-11-17 09:56:13 i

Idag vaknade vi(Elliot) som vanligt nästan på klockslaget 08.00, men nu sussar han igen efter en och en halv timme. Igår var vi hos Hampus bonus-syster och hennes kille och åt mat och det var jättetrevligt. Vi fick se deras nya lägenhet som var supermysig. Idag står det babysim på schemat och det är ju alltid roligt, förra gången fick de prova på att hålla i sig i kanten, i den här stången som går längs med. Vi höll ju i deras händer men de fick dra upp sig själva så att de inte åkte under vattenytan och det klarade skrutten galant:)

Vad ska ni göra idag?

Att göra

Publicerad 2008-11-14 13:18:46 i

Hej hej!

Idag har vi inte hunnit så mycket än. Elliot har ätit och sovit och badat och nu sover han igen:) Jag borde väl göra nåt vettigt som att städa inför helgen så att det blir fint och mysigt här hemma. Till skillnad mot hur det ser ut just nu...men igår hann jag i alla fall med att baka cookisar mmmm...får se om jag hinner slänga upp en bild på dem sen.


Cheap monday!

Publicerad 2008-11-14 11:30:30 i

Tog en titt på cheap mondays visning för våren och sommaren 09 och hittade ett gäng godbitar. Jag har nog underskattat cheap monday för jag blev glatt överraskad när jag såg dessa outfits.



               

Jeansen är från en begränsad upplaga och är så snygga, dock är de snyggare i den mörka varianten som jag inte hittade någon bra bild på, men ni kan gå in och kika på dem på sophies blogg på stureplan.se.

Utkast: Nu har ...

Publicerad 2008-11-13 20:55:46 i

Nu har jag precis kommit hem ifrån ett streetdance-pass på gymmet och det var ju så sjukt kul! Varför har jag inte gjort det här förut kan man undra? Det känns ju inte ens som att man tränar eftersom det är så roligt. Det här ska jag definitivt fortsätta med!

 Ha det bra!

Volang

Publicerad 2008-11-13 09:31:26 i

Den här kjolen från nelly.se skulle inte sitta fel i min garderob, party party =)

Hello!

Publicerad 2008-11-11 09:23:50 i

Hej på er!

Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag tog en paus i helgen:P
Vi har varit och hälsat på mina föräldrar och firat farsdag och så jobbade jag på lördagen. Idag ska jag försöka hinna sy och sen kanske vi måste ta en tur ut till babyproffsen också.

See you!

Redan en finsmakare

Publicerad 2008-11-06 11:23:40 i

Alla vet vi ju att Hampus är en finsmakare, men jag hade ingen aning om att Elliot redan börjar ta efter. Hans favoriträtt verkar ju tydligen vara anka!

God morgon.

Publicerad 2008-11-05 08:36:31 i

Inatt har vi(jag) varit uppe ett antal gånger med lilleskrutt och han kulminerade morgonen med att kräkas upp all välling i sängen. Nu har han dock ätit och somnat igen.

Jag skulle ju baka igår men det blev inget med det, men om jag skulle baka så är jag väldigt sugen på att prova på att göra dessa. Vi hinner nog inte baka idag heller för vi ska shoppa med en kompis till Elliot och hans mamma.


Choklad och lavendel cupcakes, receptet finns på www.recept.nu

Kankse ska gå och krypa ner hos Elliot en stund... see you.

God morgon!

Publicerad 2008-11-04 10:13:23 i

Idag fick jag masa mig ur sängen kl 08.00. Elliot vaknade visserligen halv åtta men då fick han vara uppe med pappsen en stund innan han gick till jobbet. Just nu så sover han, och har gjort i ungefär en timme, skönt för honom som är förkyld igen och skönt för mig som också jag har ont i halsen igen, för då kan jag också dega i soffan en stund. Måste tvätta idag, måste måste, hade varit trevligt om man hade hunnit baka nåt trevligt idag också. Kanske börja sy på overallen till Elliot som ligger i bitar på golvet:P

Ikväll så är det inventering på jobbet, brukar vara ganska trevligt faktiskt, men eftersom jag känner mig hängig så känns det segt. Det kanske blir bättre längre fram på dagen:) Måste försöka vara optimistisk för en gångs skull:)

See you when I see you!

Lilleskutt blev inte utan

Publicerad 2008-11-03 10:28:37 i Elliot

Det slank med några grejjer till plutten också......:P


      

Mössan är från KIK KID och dressen är från Adidas, älskar att de har markerat bjöjrumpan:)

Back in business!

Publicerad 2008-11-03 10:14:16 i

Nu är jag hemma igen, hemresan var mycket lugnare än ditresan, det blev nästan lite tråkigt, ingen utmaning liksom. Allt bara flöt på som det skulle, utom att jag inte hann köpa med mej någon mat när jag skulle byta i Sthlm och jag är inte alltför förtjust i mackorna som säljs på tåget...

Det blev bara bra köp i helgen, är riktigt nöjd faktiskt:)

.     


    

Tröjan är från Mango, jeansen från cheap monday, undisarna från tiger och dataväskan från ordning & reda. Det blev en t-shirt från cheap monday också men den får ni se en annan gång.

Mediterraneo....mmm..

Publicerad 2008-11-02 11:50:44 i


Igår så var vi på en restaurang som heter Mediterraneo här i Göteborg som
har mest italiensk mat men också annan medelhavsmat. Det här är maten
som jag åt, Agnello: Helgrillad Lammfilé med mozarella gratinerad, kantarellsås
blandad råstekt potatis med smak av tryffelolja.

Jag kan verkligen rekomendera stället och maten där, det var fantastiskt gott:)


Västra hamngatan 15 i Göteborg.

God morgon Sverige!

Publicerad 2008-11-01 11:07:09 i

Idag lyser solen i Göteborg =) och kors i taket men jag har sovit som ett barn tio timmar i ett sträck för första gången sedan Elliot föddes för snart sju månader sedan. Var tvungen att kliva upp 09.40 för annars skulle jag fått huvudvärk för att jag inte är van att sova så länge:P

I dag står shopping på kalendern och förhoppningsvis kanske jag hittar några julklappar till familj och vänner (och inte bara mej själv:P) Hittade i alla fall en grymt fin dataväska igår på ordning och reda som även går att använda som lite större kuvertväska. Den får troligtvis följa med hem...det var även rea på den.

Jag hittade ingen bild på den som jag ska köpa men de här var också väldigt fina, Ordning&Reda är nog min nya favorit butik, det behövs mer av den "varan" i mitt liv, *suck*

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela