Proud Mama

The summer is here

Publicerad 2010-06-29 22:12:25 i


























Så här har vår dag sett ut, mycket härligt! Igår var vi också där och badade och vi hann dessutom med en tripp till mamma där det var ännu bättre väder så vi bara hängde och njöt. Vi åt matjessill, gräddfil med gräslök och färskpotatis och avslutade med cheesecake, så otroligt gott och mysigt! Idag har vi käkat terriyakisallad och på kvällen köpte jag med mig jordgubbar hem så det har vi smaskat på nu. Svensk sommar när den är som bäst! Vad har ni gjort idag?

Midsommar

Publicerad 2010-06-26 21:42:12 i

Midsommar firade vi vid Långsjön på förmiddagen och hemma i lägenheten på eftermiddagen tillsammans med Emeli=) Hur trevligt som helst hade vi!






Framme vid långsjön





En orkide växte mitt i gräsmattan





Sommar...











Hampus bakom en snöbollsbuske

















Hemma igen











Mys på balkongen











Mmmm...





Bus bus bus..





Foxy...





Pusskalas





Marängtårta-deluxe











Sweet=)


Vi hade så mysigt, tog en långpromenad efter middagen, det var ju så härlig temperatur ute, inte som idag, och vi kom in lagom tills störtskuren började.

Går det någon bra film nu måntro? Hade ju inte tänkte kolla på VM hela kvällen...

IKEA...

Publicerad 2010-06-24 23:11:04 i

Dagens fråga.

Varför skriver inte IKEA ut vilken färg möbeln har på själva paketet och inte bara facket där den ligger??? Låt oss säga att en tidigare kund lägger tillbaka varan på fel ställe och nästa kund som kommer naivt tror att det måste vara rätt färg eftersom det är rätt fack. Släpar ut den i bilen som kunden lånat endast för det här tillfället eftersom deras bil är för liten, kånkar upp den för alla trappor bara för att öppna kartongen och se att det är fel färg!! Sen inser samma kund att det är stängt tills på söndag eftersom det är midsommar (fast att man har öppet på långfredagen?)!!!

Jag bara undrar, rent hypotetiskt?

Lovely day

Publicerad 2010-06-24 15:07:32 i

Vi har haft en underbar dag hittills! Vi har nyss kommit hem från kubenbadet och det känns verkligen skönt att ha fått lite sol på sig=). Elliot och Emil har busat och badat flera gånger om. Synd bara att det prompt ska blåsa nordanvind hela tiden men det gick ju ändå.





Tänk att det är så roligt med bollar=)









De hade i princip hela poolen för sig själva.





En pojke som är väldigt sugen på pipps (strips).





Det var väldigt gott!



Nu sover proppen och jag väntar på att byrån som vi sålt ska bli hämtad och att Hampus ska komma hem. När han vaknar ska vi åka och kolla på lite grejjer på IKEA. Ha en fortsatt härlig torsdag!


Hej och hå!

Publicerad 2010-06-23 10:04:21 i

Idag har vi tagit det piano än så länge. Vi har käkat frulle, jag har duschat (Elliot har sett på fåret Shaun). Inatt var en jobbig natt för honom, han var hostig och snorig så jag provade och lägga honom nu två timmar tidigare än vanligt och han somnade på en gång. Sen tänkte vi åka till mor och kopiera min uppgift som är klar!!! I fall den skulle komma bort i posten. Sen ska den skickas in och i eftermiddag vet jag inte vad vi hittar på men om vädret håller i sig ska jag i alla fall försöka få liiite färg på spirorna. Ha en trevlig onsdag!

Inspiration

Publicerad 2010-06-22 21:21:35 i







Så fin väska precis som jag vill ha den!





Den här skulle man kunna glida runt i på midsommar...





Sååå fin att ha på stranden över bikinin.





Ännu en fin klänning till midsommar kanske?

Allt kommer från Asos


Proud Mama!

Publicerad 2010-06-22 12:30:49 i

Idag är ingen rolig dag.....och värre kommer det bli....

Sista dagen för Elliot på dagis sen stänger röran. Det känns så tråkigt. Även fast han inte hade fått gå kvar nästa år eftersom han blir för stor så känns det så hemskt att de måste stänga. Det är verkligen den mysigaste mest familjära förskolan, med den bästa personalen alla kategorier! Vi kommer sakna ihjäl oss efter allihop! Att säga hejdå är nog bland det jobbigaste som finns. Jag hoppas verkligen att vi kommer träffa på varandra ändå.

Igår fick vi ialla fall hem en massa fina teckningar som han gjort under året så här är Elliots första utställning, enjoy!













Som ni ser så testar han olika stilar just nu, den här skulle jag gissa är ganska minimalistisk?




Den här beskriver vintern bra, en massa massa snö och is!




Han skulle få prova på att använda saxen här men jag tror han var den
enda som inte klippte nåt på själva pappret?
Man kan ju visserligen klippa andra saker också men..=)




Den här har han valt att kalla "Majbrasan"


Kramar på er, nu kallar studierna!

Semester!

Publicerad 2010-06-21 10:19:39 i

Semestern har börjat och vädret verkar lovande, inte som igår när nordanvindarna höll på att få en att gå ner i förrådet och hämta upp vinterjackan igen. Idag ska jag plugga och skicka in en uppgift, efter det ska jag köpa kort till fröknarna på dagis som ska få en present eftersom de är de bästa fröknarna som finns. Jag klarar inte av sånt här, jag får separationsångest, jättejobbigt. Det är också många av barnen som ska börja på andra dagis för att man har flyttat t ex. Blä, gillar inte sånna här förändringar! Jag tänker i alla fall njuta av semestern med min skrutt i år eftersom jag jobbade heltid på telia från maj till augusti förra året.

Nu till studierna!

Grynet, om du läser är det bara att komma hit på studs! Vi väntar=)



Bröllopsyra

Publicerad 2010-06-20 10:35:31 i

Igår jobbade jag som sagt till kl 17.15 men sen skyndade jag mig hem för att se på bröllopet, det var ju så roligt att man fick se så mycket. Det händer liksom inte varje dag att Kronprinsesan gifter sig. Vad fina de var, och de såg så otroligt kära ut, ingen kan ha missat det. De har ju ändå varit tillsammans i åtta år redan, och är fortfarande så gulliga med varandra.

Hampus hade gjort sin special-pizza med mozzarella, ruccola och prosciutto. Vi satt framför tv:n och åt dagen till ära.










Elliot gillar pizza.




Idag har vi varit ute en sväng och killarna är fortfarande ute, jag höll på att frysa ihjäl i den här kalla blåsten så jag gick in men har jätte dåligt samvete för att jag inte passar på att vara ute med dem innan jag ska jobba.















Nu måste jag släpa mig till jobbet sista dagen innan semestern. Ha en bra söndag!

REA!

Publicerad 2010-06-18 22:26:33 i





Snacka om att vi har fyndat! Me like rea! Här är några av dem=)















Och så lite till mamma=)









Rensade ur typ halva Elliots garderob igår så det behövdes ju lite påfyllning=) Vi sitter och kollar på konserten för Daniel och Viktoria men nu har Hampus knoppat in i soffan. Jag borde också gå och lägga mig, ska ju jobba imorgon, näst sista dagen innan semestern.

Jaaaaaaa!!!! Roxette fick avsluta konserten, älskart!!!!

Kan inte vänta tills de kommer till stan=)

Sov gott!

Dagens I-landsproblem

Publicerad 2010-06-17 13:14:48 i

Jag blir så less!!! Jag har hållit utkik efter dessa byxor hur länge som helst, förra gången de kom så missade jag att de kommit in på morgonen på hemsidan och nu hade jag typ gett upp om att de skulle komma in igen. Nämen då kom de in i morse men inte kollade jag det, förrän nu, tror ni min storlek fanns kvar? NEJ! Kataastrof.....




Visit hm.com

 

Jag har i alla fall gjort en massa andra reafynd på jobbet idag så det så!

 

 

God morgon!!!

Publicerad 2010-06-17 09:45:05 i

Idag kommer det bli en bra dag! Det känns så i alla fall=). Jag har inte blivit inringd (än) och det skulle inte göra nåt heller eftersom jag ändå jobbar fem dagar den här veckan. På måndag börjar min semester, SEMESTER!!!!! Jag ska ha tre veckor först och sen en vecka i augusti. Idag ska jag plugga, rensa Elliots garderob som helt plötsligt har krympt (kläderna alltså), lämna tillbaka lite grejjer och handla lite på rean, hämta ut roxette-biljetterna m.m. I eftermiddag ska Elliot och jag hitta på nåt mys så är någon intresserad av att hänga med oss så slå en pling.

Har fått en väldigt glad nyhet idag men jag vet inte om det är officiellt än så jag kniper igen så länge, men det ska bli så kul! Ha en bra dag alla!

Ny kamera!!!

Publicerad 2010-06-13 21:18:18 i

Äntligen har jag köpt en ny kamera och jag jan nog inte bli mer nöjd. Har tagit närmare 150 bilder sen igårkväll men det är ju så roligt att fota med en riktig kamera=). Så här har vår dag sett ut.





Pannkakor till frukost





Vi hängde på låset till drakborgen, 45 min för tidigt.





Men vi underhöll oss bäst vi kunde.





Vi åkte bil.





Klättrade i klätterställningen.
Det är ju tur att man inte är vig som ett kyskåp eftersom gångarna är gjorda i Elliots storlek.





Åkte rutschkana!




Det gick vilt till som ni ser.





Elliot kunde åka själv i den lilla rutschkanan, och det gjorde han, många gånger=).





Hampus lagade svamprisotto och Elliot och jag grillade kyckling.





Kvällen avslutade vi med fotboll.

Houston - we have a problem

Publicerad 2010-06-08 23:01:57 i







Det här, mina vänner hittade jag ikväll när jag städade (ja ni läste rätt!) lägenheten. Det är en kork till ett läppstift som jag alltså hittade på Elliots rum. Så nu skulle jag hemskt gärna vilja veta vart hylsan med läpptiftet är någonstans, förmodligen utsmetat på nåt bra ställe. Natti!

Byggmax here we come!

Publicerad 2010-06-03 14:05:23 i

Titta vad jag hittade på byggmax hemsida!





Tada!! Trätrall för 199 kr kvadratmetern!

Nu ska äntligen vår balkong bli så fin som bilden i mitt huvud. Tror bestämt att skrutt och jag måste ta en tur förbi Birsta i eftermiddag=). Kanske gå en sväng på Ikea också, utan Hampus som bara vill gena ut till kassan. Får lite ångest av att vara inne när det är soligt men det verkar ändå dra in några gråa moln så man vet aldrig....

Nya glajjor

Publicerad 2010-06-03 12:14:26 i





Är så sugen på att köpa nya brillor och jag har hittat två modeller som inte skulle sitta fel.






Carrera Endurance





Ray Ban Cats





Chocolate

Publicerad 2010-06-03 11:58:17 i








Någon som provat den? Om inte så nästa gång ni blir sugna på nåt
onyttigt, spring och köp! Den är äckligt god. Riktar mig speciellt till en
Umeåbrud som är extra svag för polkagrisar;)

Cupcakes!

Publicerad 2010-06-02 12:16:05 i

Måste bara visa cupcakes:en jag gjorde förrförra helgen när brudarna var här och grillade med mig, tyvärr äger jag ingen kamera förutom den på mobilen som förövrigt fungerar igen, tack gode Gud för det säger jag bara! Fick låna en mobil av pappa men den hade inte ens t9 så jag höll på att bli tokig. Plus att alla kontakter och bilder m.m. var borta men nu lever den alltså igen, pjuh! Så bilderna är inte direkt top notch men ni får hålla till godo ändå. Blev ganska nöjd med dem om jag får säga det själv.













Choklad cupcakes med hallonfyllning och vitchoklad frosting


Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela