Proud Mama

En morgon hos familjen Lundgren

Publicerad 2010-05-28 09:43:35 i

Vad har jag gjort för att förtjäna denna fantastiska men ack så busiga son? Jag var ju en sån ängel när jag var liten, ellerhur mamma?

Jag klev upp halv åtta, placerade Elliot i barnstolen inne på toaletten och datorn på tvättmaskinen och slog på fåret shaun, allt detta så att jag skulle kunna duscha utan att han river lägenheten medan. Så långt allt lugnt. När jag är klar tar jag ner honom från stolen, klär på honom, ska bara blåsa håret lite när Elliot kommer med choklad i halva ansiktet för att Hampus har lämnat massa cookie-bitar på golvet sedan de åt "frukost". Ingen skada skedd, tvättar av honom och han går in på sitt rum och åker rutschkana, jippie tänker jag och försvinner in i sovrummet för att klä på mig.

När jag kommer ut har Elliot precis hunnit stoppa ner handen i toaletten för att plaska lite men ingen skada skedd den här gången heller. Tvättar av honom och hämtar mobilen och lägger den på toalocket och sätter mig på huk för att fixa nåt med Elliot, oklart vad? Snabbt som ögat tar han mobilen och öppnar locket och kastar ner den i toaletten. Jag hinner bara försöka kasta mig efter den för att förhindra att den åker ända ner....tror ni att jag hann?

Att jag har ETT ÅR kvar att betala på den gör bara det hela ännu roligare!

Over and out!

Jobb, jobb, jobb

Publicerad 2010-05-26 21:47:09 i

Allt eller inget är det som gäller och den här veckan jobbar jag sex dagar. Försöker slita mig ifrån datorn för att göra nåt vettigt här hemma men det tar emot. Gaah...sorry för dålig uppdatering, ska bättra mig, igen...

Regn!

Publicerad 2010-05-23 13:10:26 i

Jag antar att det behövs också men värmen vill jag gärna ha kvar, jag har hört att det ska bli kallare till veckan, hoppas det är fel... Jag och Elliot gick i alla fall ut på förmiddagen i regnet och Elliot cyklade hela vägen till affären (några hundra meter) jag fick ju putta på men han hade fötterna på tramporna och det är ju positivt. Vi köpte ägg och sen cyklade/puttade vi hem igen och lagade pannkakor till lunch. Nu sover skrutt och jag borde diska... Ha en trevlig söndag!

Härlig kväll

Publicerad 2010-05-22 23:16:16 i

Nu har alla tjejerna åkt hem. Tack så hemskt mycket för att ni kom och för det fina presenterna! Det känns verkligen lyckat och det var så kul att få träffa alla mina närmsta kompisar på samma gång (förutom Jenny som saknades, I miss you!) Nu lämnar jag disken till imorgon. Jag har jobbat torsdag fredag och det är därför bloggen blivit lite lidande men idag och imorgon är jag ledig. Imorgon får vi se vad vi hittar på. Kanske åker vi hem till mor och far eller så åker vi och hälsar på Birgitta och Pelle och Emil och leker i lekparken. Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon! Sleep tight!

Det måste va rekord

Publicerad 2010-05-20 08:57:20 i

Fisen ligger fortfarande och sover så här dags på en vardag! Jag borde egentligen kasta mig in i badrummet och göra mig iordning (sminka mig) men jag utnyttjar tiden till max genom att blogga :P. Sitter och njuter av det fantastiska vädret som man bara kan göra i Sverige efter en lång och sibirisk vinter. Det här måste vara den bästa tiden på året, hela sommaren ligger framför och hoppet om att den blir varm är inte grusat än.

Tack alla som var här igår och alla som har skrivit och gratulerat! Nu måste jag göra mig klar och koka gröt till skrutt om vi ska hinna vara på dagis om en halvtimme, nu blev det bråttom!!! Ha en bra dag!

Hipp hipp hurra!

Publicerad 2010-05-19 22:53:06 i

Då börjar den här dagen lida mot sitt slut. Sitter och njuter i en ordentligt städad lägenhet med blommor på bordet. Har hållit på och grejjat hela dagen med städning och bakning. Jag bakade cookies och cheesecake med hallon och det blev riktigt bra. Familjen kom och firade på kvällen och Elliot busade med min lilla kusin Eveline, han somnade ovaggad om jag säger så. Imorgon ska jag jobba och det ska väl gå bra det med. Här kommer några bilder från idag och från i förrgår när vi gick hem från stan med Elliot.












Världens finaste!







Godnatt, vi hörs imorgon=)

Städa.

Publicerad 2010-05-18 11:37:44 i

Nu måste jag ta tag i det oundvikliga... men det är ju så tråkigt. Jag ska försöka skynda mig så jag blir klar nån gång i alla fall. Elliot är på dagis och han var så söt i sin nya outfit=). Jag har i alla fall sålt den andra byrån idag, det känns verkligen bra, eftersom det var den vi ville bli av med snabbast. Så snart blir det en tur till Birsta för att handla lite nya möbler till hallen, I CAN'T WAIT!! Vi ska köpa en ny byrå, en spegel och ev ett klädskåp så småningom. Det blev mycket ritat igårkväll, nu ska jag bara rita en alternativ möblering så kan jag skicka in modulen. I eftermiddag blir det storhandling och ikväll ska jag baka, vilken lycka!

Ha en bra dag!

Sleepy

Publicerad 2010-05-18 00:05:15 i

Borde sova för längesen men kan inte få mig själv att gå och lägga mig...

Till middag idag blev det kyckling sallad utan sallad. Alltså sallad när den är som bäst=). När vi hade käkat gick vi ner på stan en timme innan det stängde. Det var ju så fint väder så man kan ju inte vara inne. Elliot har ju sååå mycket energi också så han älskar att vara ute. Han säger bara "doot" "doot" det första han gör på morgnarna. Det betyder alltså gå ut! Vi gick ner på stan eftersom Elliot behövde lite grejjer till dagis. Det blev en vind-fleece, ett par snygga, praktiska och nätta sneakers som det dessutom var bra pris på, en halsduk, två par linnen och ett par shorts. Jag provade några klänningar men det blev inget köp idag i alla fall.

När vi skulle gå hem fick Elliot kliva ur vagnen för då var han less och hade för mycket spring i benen. Han sprang nästan hela vägen hem, och då var klockan efter sju dessutom så egentligen skulle han ha sussat. Han var så lycklig och det är så kul att se hur glad han är när han får upptäcka saker. Han gick upp och ner för varenda trappuppgång vi passerade. Har en massa fina bilder på honom från ikväll men de är på Hampus telefon och jag orkar inte leta reda på sladden just nu....

Sov gott!


ps. Ja mamma, jag vet att jag ska gå och lägga mig i tid :P





Pasta, kyckling, tomat, mozzarella, mangoraja och kicken and steak krydda= GOTT!

Några tips...

Publicerad 2010-05-17 12:07:11 i

Eftersom jag inte vet om jag har sagt att jag önskar mig något så tänkte jag ge några förslag.....:)





Armband från Humanity, finns på Kharma.






Presentkort på IKEA





Presentkort på Mediamarkt




Ring från Efva Attling (riktat till Hampus=))



Presentkort är även välkommna från Village, scorett och make-up-store t ex.

Äntligen!

Publicerad 2010-05-17 11:01:07 i

Äntligen har värmen kommit! Sitter på balkongen med fönstrena öppna men det är inte kallt. Nu börjar jag komma tillbaka efter alla sjukdomar men jag törs knappt skriva det för då åker jag väl dit igen. På onsdag är det min födelsedag så jag måste planera lite vad jag ska baka. Till helgen är jag dessutom ledig, vilken lycka. Jobbade torsdag till söndag förra veckan så idag är det skönt att vara ledig. Sen ska jag ta tag i plugget också som har blivit kraftig lidande på sistone. Elliot är på dagis och det var inga problem att lämna honom, de var redan på väg ut och dessutom var det en lastbil bredvid lekparken som höll på med något så alla barnen stod uppradade och pekade på den i förtjusning=). Näe hörrni, nu måste jag ta tag i mitt liv:P Later..

Baksmällan

Publicerad 2010-05-13 20:58:18 i









Den här filmen såg vi igår, och låt mig säga så här, har ni inte sett den, SE DEN NU! Den får fem av fem möjliga, eventuellt ännu fler... Jag skrattade konstant hela tiden. Grym feelgood känsla på köpet. Det ska tydlien komma en uppföljare men när vet jag tyvärr inte, men håll ögonen öppna! Nu drar Hampus i mig, han vill också låna datorn... Ha en bra kristihimmelfärdsdag!

Linda ♥ Blocket

Publicerad 2010-05-12 10:11:38 i

Ja lite väl mycket gratisreklam från en som är totalt osponsrad men ändå. Man måste bara älska blocket. La upp min första annons igår kväll vi tio och imorse hade jag redan en köpare på en av möblerna=). Det har även kommit till min kännedom att färgen på byråerna har utgått ur sortiment så därför är de kanske lite mer eftertraktade. Kan man ju hoppas. Finns det inget mer vi kan sälja???

Elliot är i alla fall på dagis idag så jag hoppas det går bra, han tyckte det var skoj att träffa sina kompisar igen så det borde inte vara nån fara. Jag ska väl kanske röja lite och eventuellt plugga. Imorgon är det tänkt att jag ska jobba och jag hoppas verkligen jag mår bättre då för det går långsamt, ska jobba fredag, lördag, söndag också för den delen, hur ska detta gå?





Den här byrån är också till salu för 1000 kr.

Tired mama

Publicerad 2010-05-10 22:19:45 i

Idag har både mor och son varit hemma pga sjukdom, IGEN!!! Jag fick vara frisk tre dagar förra veckan. På fredag kväll började jag få ont i halsen och sen var det kört. Resultatet: halsfluss OCH bihåleinflamation igen. Så idag blev det en tur till läkaren och nya mediciner. Utöver det har vi haft den längsta tråkigaste dagen ever tror jag. Jag har knappt orkat med mig själv men Elliot har ändå varit pigg trots sin hosta. Det resulterade i ett stycke trasig pajform, två stycken ivägkastade glas (av plast) med innehållande vätska, ett stycke plaskande i toaletten, ett stycke utbrott för att skrutt inte ville gå in i duschen och ett stycke utbrott för att skrutt inte ville kliva ut ur duschen, osv, osv.

Slut på gnäll, nu måste jag krypa ner hos min lilla sjukling som hostar och hostar...







Vi har i alla fall hunnit med att sjunga och spela lite piano=) Natti natti!

Nåt bra på TV ikväll?

Publicerad 2010-05-07 18:34:58 i

Vi har käkat tacos så jag ska sanera köket efter det, sen tänkte jag svänga ihop lite vit choklad mousse. Det var ett tag sen vi åt den nu. Undrar om det går nåt bra på TV, har inte alltför höga förhoppningar... Ha en skön kväll!



Första cykelturen

Publicerad 2010-05-07 18:31:36 i Elliot










Idag efter dagis testade vi trehjulingen för första gången. Det gick alldeles utmärkt, för att vara två år:). Han vet att han ska trampa men det går lite tungt så det är ju tur att man kan hjälpa till där bak. Det drar till vänster hela tiden så vi har tränat på att svänga till höger men det var ju första gången, hallå? Vi tog en tur till lekparken här bredvid och där passade vi på att leka affär, jag köpte korv, glass och dricka=).






I'm sorry

Publicerad 2010-05-05 21:25:56 i

Jag har verkligen tagit ett brejk från bloggen. Har inte haft ork helt enkelt. Jag började ju jobba igår också så man har ju varit lite småseg. Var på koll hos läkaren idag och nu är jag i princip friskförklarad, ja får till och med börja träna lite, YEY! Förra veckan såg det mest ut så här här hemma...






Det tar tid men är löjligt kul=). Annars har jag bakat en rulltårta men den är slut nu, den såg ut så här...







Den blev verkligen äckligt god, det måste jag säga. Choklad (om någon hade missat det) med nutella och banan i. Ja, vad har vi gjort mer.... Vi har köpt en klotgrill som vi ska inviga till helgen och så har vi köpt en trehjuling till lilleskrutt men min händiga karl har inte fått ihop den än...... Elliot är redo i alla fall, den saken är klar.







Sitter och tittar på Leila bakar, hon håller på att göra glass i olika former vilket gör mig väldigt sugen på den här som vi åt i helgen hos mamma och pappa...





CHEESECAKE!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela