Proud Mama

Ledig!!

Publicerad 2011-03-23 09:44:23 i Nonsens

Äntligen!! Idag är jag ledig för första gången efter mitt nio dagars maraton. Det tillsammans med låga blodvärden och att min mage har pajjat totalt, jag lever nu på vatten och knäckebröd endast, beach 2011 here we come... Det har gjort att bloggen inte har varit prio ett. Så förutom att sova och försöka kurera mig ska jag väl sy lite.

Ha en bra onsdag! (för det är väl onsdag?)

Tisdag

Publicerad 2011-03-08 10:02:54 i Nonsens
God morgon!

Det har inte hänt så mycket här på ett tag. Det beror som vanligt på att jag har jobbat mycket. Ska lägga in några bilder från helgen ikväll men nu måste jag springa till jobbet.

Ha en bra dag!

SOL!

Publicerad 2011-03-01 10:09:29 i Elliot

Sitter just nu och äter frukost med balkongdörren på vid gavel och jag fryser inte. Så härligt att solen är framme idag också.

Igår tog vi en sväng upp till Sidsjön och åkte pulka och fikade, mys i allra högsta grad! Elliot tyckte det var lite otäckt att se när Hampus flög nerför backen så vi tog en tur runt sjön istället.Nu har jag äntligen fått hem nya dragkedjor och både längd och färg stämmer den här gången så det är bara att sätta igång. Elliot börjar på sin nya avdelning idag så även om både Hampus och jag är hemma så får han vara där en stund och flytta över sina grejjer, storkillen!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela