Proud Mama

Let's go

Publicerad 2011-01-31 10:54:04 i
Måndag igen! Elliot är hemma med mig idag för han är apförkyld. Nu äter han i alla fall så jag ska försöka att sy lite. Måste sätta fart nu men är snart klar. Det är bara dragkedjorna som inte har kommit än, det har ju gått två veckor sedan jag beställde.

I går fick vi äntligen upp steg-hyllan som jag köpte på K-rauta och det blev sååå fint! Köpte äve några inrednings-grejjer på village och Lagerhaus. Hade kunnat visa men batteriet i kameran är slut och jag hittar inte laddaren(sällan!). Jag borde göra som "Fredde" i Solsidan och sätta sökare på alla laddare här hemma, man hittar dem ju aldrig!!

What's in the box?

Publicerad 2011-01-28 19:22:34 iSUSHI!!!!!!!!!!!!!


Det blev lite fredagslyx ikväll efter storhandlingen. Så nu ligger man som en säl i soffan och kollar på handboll. Inte för att jag har följt den men det är ju lite kul att kolla i alla fall. Sen blir det nog inte mycket gjort, kanske lite kvalitetstid med symaskinen men snart är jag klar med det mest avancerade. Sen ska jag skicka dem till en fabrik och få några prov-ex uppsydda, exciting! Imorgon blir det jobb och sen 25 års kalas hos Jonas.

Nu ska jag kramas med min "lilla" bebis. Ha en mysig fredag! 

Back to work!

Publicerad 2011-01-24 13:49:24 i

Jobbade helg i helgen men nu jobbar jag med annat. Jag har ju tänkt starta ett eget företag. Jag tror på min idé men man vet aldrig hur det går. Jag har inte vetat om jag skulle skriva om det på bloggen eftersom jag inte inte vill vara en sån som bara pratar om det men sen händer inget. Samtidigt blir man ju peppad att jobba ännu hårdare om folk vet om det för då vill man ju visa att nåt händer.

Jag håller alltså på och designar barnoveraller som jag nu håller på att ta fram mönster på och sy upp. Jag har väl hållit på i tre veckor ungefär. Är snart färdig med den första, det är bara dragkedjorna som inte har kommit än. Jag ska alltså sy upp några prototyper som jag sen kan visa när jag sätter igång. Sen måste jag ju hitta nån fabrik som kan sy upp dem för bara materialkostnaden när jag köper tyget här går på 500kr per overall. Då har jag inte räknat med alla timmar jag har jobbat med den...

Det är grymt kul men inte helt lätt, jag har bokstavligen slitit mitt hår några gånger och tänkt,  "det går inte!! Hur kunde jag vara så dum så att jag trodde att jag skulle lyckas med det här!!" Men sen går det ändå (nu menar jag alltså symomentet)! Man måste bara vara grymt envis...

Nä nu måste jag till banken och sen köpa mer tyg!

Later!

Frukost...

Publicerad 2011-01-21 10:15:45 i
Sitter och äter frukost, har nyss skjutsat Elliot på dagis. Snart ska jag åka ut till Birsta med Märtha. Så tog jag på mig att jobba därute ikväll.

Startar dagen med den här låten, lyssna på texten, I like it!

I'm back!

Publicerad 2011-01-20 21:07:45 i

Efter en välbehövlig paus har suget efter att blogga nu infunnit sig igen=).

Idag har varit en intensiv dag. Vi började med tvättstugan samtidigt som vi bakade muffins, men Elliot och jag hade lite olika uppfattning om vad han klarar av och inte så det slutade med ett krossat ägg och mjöl överallt, "ELLOT KAAAN!!! Tyckte han.

Efter vi kom upp från tvättstugan och hade ätit lunch och Elliot hade somnat blev jag så trött så jag hade kunnat injecera en red bull om jag hade haft en...men då var det bara att röja upp i köket och hänga tvätt och dammsuga.

På eftermiddagen kom Elliots kompis Emil och hans mamma Birgitta hit och fikade muffins och pepparkakshus. Super mysigt! Jag får ångest över att vi inte har fått ut julgranen än....jag vet!! Jag vet bara inte hur vi ska få ut den, jag jobbar på det.

Jag har inte gjort så mycket annat än sy de senaste kvällarna och nätterna, därav min trötthet, men det artar sig! Så jag borde sätta mig en stund ikväll också men det blir inte till kl ett som igår..

Ha en trevlig kväll!

Om

Min profilbild

Linda

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela