Lindas Müsli


Lindas müsli
Sätt ugnen på 150°C. Blanda och grovhacka 3 dl valfria nötter (hasselnötter, sötmandel m.m.), 6 dl fiber havregryn, och 1 dl pumpakärnor i en bunke. Blanda 3 msk rapsolja, 1/2 dl vatten och 1/2 dl honung (riktig lönnsirap och agavesirap går också bra) och 2 tsk vaniljsocker i en kastrull och värm tills det har löst sig. Häll över den torra blandningen och blanda runt väl. Lägg på en bakpappersklädd plåt och rosta i 20 minuter, rör om efter halva tiden.
Låt den svalna något och blanda i 1 dl quinoapuffar, 1 dl sesamfrön och 3 dl torkade bär( tranbär, gojibär eller russin).
Ät och njut!
Sätt ugnen på 150°C. Blanda och grovhacka 3 dl valfria nötter (hasselnötter, sötmandel m.m.), 6 dl fiber havregryn, och 1 dl pumpakärnor i en bunke. Blanda 3 msk rapsolja, 1/2 dl vatten och 1/2 dl honung (riktig lönnsirap och agavesirap går också bra) och 2 tsk vaniljsocker i en kastrull och värm tills det har löst sig. Häll över den torra blandningen och blanda runt väl. Lägg på en bakpappersklädd plåt och rosta i 20 minuter, rör om efter halva tiden.
Låt den svalna något och blanda i 1 dl quinoapuffar, 1 dl sesamfrön och 3 dl torkade bär( tranbär, gojibär eller russin).
Ät och njut!